2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نظرتونو بگید

144 بازدید | 23 پست

مامانم از نوزادی بزرگم کرده بابام فوت شده قبل از بدنیا اومدنم

حالا حس عجیبی دارم ب مامانم از بس حرفاش مزخرفه داره حالم بهم میخوره ازش ... حس میکنم اصن دوسم نداشته الکی برای حرف مردم ترسیده آورده بزرگم کرده چون مدام میگه اشتباه کردم اوردمت اصلا تو کی باشی من باید ازدواج میکرده م و .... من و مانع میدونه کلی حرفای بد نثارم میکنه نظر بدین لطعفااا

فقط دلش پره همین

وگرنه مادر از بچش بدش نمیاد

همه مامانا اینو میگن حتی مادر خودم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده نیس؟؟؟ساید حس پوچی میکنه....تو بزرگ شدی به سلامتی ازدواج میکنی مامانت بخاطر تو موند ولی دو روز دیگ تنها میشه....سنش طوری نیست ک ازدواج کنه؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
افسرده نیس؟؟؟ساید حس پوچی میکنه....تو بزرگ شدی به سلامتی ازدواج میکنی مامانت بخاطر تو موند ولی دو رو ...

چرا میتونه ازدواج کنه فقط نمیدونم چرا مدام با من بدرفتاری میکنه

والا مادرای الان انقد فشار مشکلات و کارای خونه و یه طرف غر زدن من یه طرف غر زدن داداشم با هزار بدبختی یه غذایی درست کنه یکی بگه نمی‌خورم و این چیه و....

سر همه چی مقصر بشه که بچه رو خوب تربیت نکرده....

حق دارن عصبانی شن و حرف بزنن از جمله مامان خودم

البته کلی گفتم میدونم شما شرایطت فرق داره 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

چرا میتونه ازدواج کنه فقط نمیدونم چرا مدام با من بدرفتاری میکنه

خودت وقتی ک آرومه بهش نزدیک سو بگو دلم میخواد ازدواج کنی...ببین تنهایی آدم رو نابود میکنه....نیاز روحی مهمترین چیزه به نظرم هر چقدر تو کنار باشی باز همدم و مونس یه چی دیگست 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
یه سوال... فقط مواقعی که عصبانیه این حرفو میزنه؟

والا اکثر مواقع عصبیه ... نه باهمم اوکی باشیم بحث ازدواج بیاد سریع میگه با تو با یه بچه ؟! و عصبی میشه

ببین اکثر خانوما واقعا بدون پارتنر نمیتونن باشن حالا یا همسر یا دوست هرچی.حق بده بهش این همه سال تنها بوده نمیدونم چندسالته ولی ی کوه از حرف و ناراحتی و غم و غصه تنهایی ب دوش کشیده الان دیگ ب لبش رسیده احتمالا یکم حق بده بهش.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭