2777
2789

سلام 

یه دوست صمیمی دارم از زمان مدرسه باهم بودیم خیلی دوسش دارم اما اخیرا خیلی رو مخمه

خداروشکر شوهرش خیلی مرد خوبیه منم برادرانه دوسش دارم آدم محترمیه 

خدارو هزار مرتبه شکر منم شوهرم عالیه و باهم دوستن و از این بابت هم خوشحالم 

اما دوستم با اینکه ۴ساله ازدواج کردیم روزی ۲۰بار از شوهرش تعریف میکنه همشم میگه فلانی چشمش رو زندگی و شوهرمه بهمانی بدبخته چون شوهرش مثل من نیست اون یکی شوهرش شکاکه مثل شوهرم نیست من خوش بختم من فلانم

وای حالم داره بهم میخوره از حرفاش درحالی که بخدا ما هممون زندگی خوبی داریم شوهرای خوبی داریم حالا یکی کمتر یکی بیشتر 

میترسم بخدا اینقدر بگه که آخر خودش بدبخت بشه پشیمون بشه 

توهم توطئه پیدا کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار بهش بگو انقدر این حرفارو میزنی مردم زندگیتو چشم میکنن

میترسم بهش بگم فکر کنه حسودی میکنم خیلی وقتا غیر مستقیم میزنم تو برجکش اما حالیش نیست خره متاسفانه تجربه همچین آدمی قبلا داشتم که بدبخت شد

بهش بگو خودتو چشم میزنیا انقدر تعریف میکنی بعدم بگو عه دقیقن مثل شوهر فلانیه شوهرت عه این اخلاق شوهر ...

میترسم بهش بگم فکر کنه حسودی میکنم خیلی وقتا غیر مستقیم میزنم تو برجکش اما حالیش نیست خره متاسفانه تجربه همچین آدمی قبلا داشتم که بدبخت شد

یبار بهش بگو انقدر این حرفارو میزنی مردم زندگیتو چشم میکنن

بهش بگو تعریف نکن تقش در میاد