2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 62 پست
بیشتر از اینکه با اون حرف بزنی باید فکر کنی با خودت چطور این مسئله رو حل کنی ببین به نظر من اول به ر ...

افرین 

منم اینطور ب مسائل نگاه میکنم

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا این موضوع مهمی نیست که میتونه کار کنه یانهذات این مرد خرابه

من برای بخیه گفتم کاری به بقیه موضوع نداشتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم برو خونه خودت .بزار شوهرت تو نگهداری از بچه بهت کمک کنه .اونو هم درگیر کارای بچه کن .یعنی چی خ ...

اخه آبجی نمیدونی اگه برم خونه اصلا نمیاد خونه به بهونه کار کردن می‌ره ساعت ۱شب میاد تازه شامم میخواد من تو دوران بارداری و کلی سختی و تنهایی کشیدم از وقتی فهمیدم یه زن دیگه تو خونم بوده از خونه خودش متنفرشدم

اخلاق ورفتارش چطوره؟یعنی تابه حال هیچ اشاره ای به رفتارهای زشتش نکردی؟وقتی میگی عکس العملش چیه؟چرا ب ...

تو پیامک های که واسش فرستادم غیر مستقیم اشاره کردم بهش ولی واکنشی نشون نداد حتی حرفو عوض کرد

خدا صبرررررت بده خواهر درکت میکنم حالا من نامزدم با منشی لاس میزد وقتی فهمیدم داغون شدم چ برسه شما🥺 ...

چه غلط ها

کی گفته  مردها تنوع  طلبن؟؟

یعنی شما اینجوری خودت را قانع کردی که شوهرت  لاس بزنه؟؟؟

مرد سالم تنوع طلب نیست

مرد خ ر ا ب  تنوع طلب است 

تهدیدش کردی تاحالا؟؟؟؟؟؟؟؟

البته اگه براش مهمه این موضوع

بهش مستقیم با سند و مدرک درست و حسابی بگو میدونم هرز میپری 

برامنم راحته تو میری تا۱ شب منم تنها تو خونه همه کاری ازم برمیاد

اگه هرز بپری منم میتونم هرز بپرم 

یک بار دیگه فقط یک بار دیگه ببینم غلط اضافی کردی من جبران میکنم منو اینجوری آزاربدی منم آزارت میدم 

چ با پیامک چ با حضوری هرکدوم انجام  بدی منم برخلاف میلم مجبورمیشم مث خودت رفتار کنم تا ببینی و بدونی ک چقدر سخت و گرون برات تموم میشه  

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
تو پیامک های که واسش فرستادم غیر مستقیم اشاره کردم بهش ولی واکنشی نشون نداد حتی حرفو عوض کرد

انشالله خداخودش به دلت آرامش بده ...فعلاخودت وبچه ات واجب ترین تازه زایمان کردی.آرامشت روحفظ کن .سرفرصت ازیه مشاورخوب کمک بگیر.شایدهمسرت هم یه خلاء ای داره که روبه اینکارا آورده.انشالله که تادیرنشده. راه درست زندگیش روپیداکنه.

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
تهدیدش کردی تاحالا؟؟؟؟؟؟؟؟البته اگه براش مهمه این موضوعبهش مستقیم با سند و مدرک درست و حسابی بگو مید ...

همینو میخوام بهش بگم فقط میترسم روش ثابت نشه یا پرو بشه

انشالله خداخودش به دلت آرامش بده ...فعلاخودت وبچه ات واجب ترین تازه زایمان کردی.آرامشت روحفظ کن .سرف ...

شوهر من هیچ وقت معنی عشقو نفهمید  اگه میفهمید خیلی کارا برام میکرد وقتی زایمان کردم منو بردن بخش دست خالی اومو پیشم ولی بقیه شوهراشون واسشون گل آوردن منم حق داشتم شوهرم بهم توجه کنه این فقط یه موارد از دل شکستگی نامه خیلی دلم ازش پره

همینو میخوام بهش بگم فقط میترسم روش ثابت نشه یا پرو بشه

مرتب تاکید نکن ک هرکاری بکنی منم متقابل انجام میدم ک گوشش عادت کنه 

یبار محکم و استوار خط نشون بکش 

وتمااااام

زن بایدطوری با شوهرش حتی بچه هاش حرف بزنه که ی اخم کنه مرد برینه ب خودش

شماها رو نمیدونم  ولی من ی اخم کوتاه  کنم همسرم و بچه هام فوری ساکت میشن 

اهل کولی بازی و سروصدا اصلا نیستم همیشه یه اخم مخصوص داشته باشید ک دیگران احساس کنه ک خطری هستی و بترسن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗