2777
2789

من الان بی نهایت چاق شدم 

دارم میمیرم از این غصه بیرونم نمیرم بس بزرگ شدم 

میترسم عمل کنم 

بعدظهر ساعتای۶ تاپیک زدم

الان دوباره نشسته بودم دیدم چقدرررر پاهام چاقه باز داغون شدم 

چیکارکنم 

یکم دلداریم بدین 

چند کیلویی مگه ؟

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم می‌خوام فردا شروع کنم تا دانشگاه ده کیلو کم کنم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

۷۷

خب خیلی هم چاق نیستی گفتم الان میگی ۸۰ و خورده ای 

سعی کن باشگاه بری هفته ای دوبار

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷