2777
2789

یکی تو همین نی نی سایت میگفت اگه ناف بچه اولت نمیدونم چه شکلی باشه بچه دومت فلان میشه خیلیاهم قبولش داشتن من یادم رفته دقیق چی بود شاید کسی بدونه ولی چیزی که برا خودم اتفاق افتاد و خیلیای دیگه اگه ویارت سر دوتاشون یه شکل باشه  جنسیتا متفاوت میشه درحالیکه خیلیا فکر میکنن چون ویارشون فرق میکنه جنسیتا فرق میکنه اینو برا چند نفر دیدم درست شده از جمله خودم

یکی تو همین نی نی سایت میگفت اگه ناف بچه اولت نمیدونم چه شکلی باشه بچه دومت فلان میشه خیلیاهم قبولش ...

من سر دخترم قیافم و حالتام شبیه پسر بود طوری که هرکی منو میدید میگفت بچت پسره اما دختر شد

من خودم جنسیت برام مهم نیست شوهرمم میگه براش مهم نیست اما حس میکنم پسر خیلی دوست داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی کف پا و ناف بچه بعضیا یه حدسایی میزنن ولی یه خانومی تو تاپیک من با توجه به چیزایی که بلد بود برام حدس زد اما حدسش برا بچه دوم خودش اشتباه بود.خدا ببخشه دخترتون انشاالله دومی هرچی میاد صحیح سلامت اهل صالح بیاد

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
از روی کف پا و ناف بچه بعضیا یه حدسایی میزنن ولی یه خانومی تو تاپیک من با توجه به چیزایی که بلد بود ...

پس صد درصدی درست نیست

ایشالله همه بچه ها سالم باشن

من یکم بابت شوهرم دل نگرانی دارم

خودش میگه برام فرقی نداره اما من حس میکنم یکم پسر بیشتر دوست داره

اخه چندسال خونه خواهرش زندگی کرده حس میکنم اخلاق شوهرخواهرشو گرفته

خواهرش فقط دختر داره و شوهرش عاشق پسره دختراشو زیاد تحویل نمیگیره