امروزظهرخواب بودم دیدم دوست مامانم ک خیاطه به من زنگ زد گف عزیزم ی دقیقه میای خیاطی کارت دارم من اصن شک نکردم ک میخواد منو نشون ی خانم بده براپسرش استایلم عالی بود ولی بدون آرایش رفتم دوست مامانم بهم گف این خانم دنبال ی دخترهست برای پسرش منم چون هم خودتو هم مامانتو میشناسم وخودتو خیلی دوسدارم تورو بهشون معرفی کردم ب اون خانم گفت من این دخترو ازهمه لحاظ تضمین میکنم منم غافلگیرشدم گفنم نمیدونم چی بگم فقط کسی باشه نون حلال دربیاره همین دوست مامانمبمن گف تو دیگ برو حالا ک دیدنت بهت زنگ میزنم اومدم خونه میگم نکنه پسندنشدم اخه بدون آرایش بودم صورتم جوش نداشت صاف هست اماکاش بخودم میرسیدم مامانم میگه تو اگ قسمتت این خانواده باشه هست قسمت نباشه نیست ب ارایش کردن یانکردن نیست تو هم قدت بلنده هم استایلت خوبه نچرال رفتی دیگ بستگی ب اوناداره ولی ذهنم درگیره😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا عزیزم نظر من اینه که خانمی که بلد نیست با احترام اجازه و وقت قبلی از خانواده ی دختر بگیره بعد ها از مادرشوهرایی میشه که یهویی و بی دعوت میان خونه ات
منم یه بار وسط شام تو خونه با لباس درهم برهم یکی در زد همسایه بود زنی اومده بود منو نشونش بده صدام زد رفتم پای در 😂😂فرداش اومدن خاستکاری البته من ردشون کردم 😂😂😂
مامانت راست گفته گلم چند سالته عزیزم انشالله هرچی خیره بسپر به خدا هرچی صلاح بدونه برات گلم ولی تو ازدواج هیچ وقت عجله نکن اول طرف مقابل خودتو بشناس بعد اگه خانواده مذهبی نداری حد اقل 3 ماه باش دوست باش بعد عقد انشالله گلم زندگی خوب و شیرینی داشته باشی 😘