2777
2789

امروزظهرخواب بودم دیدم دوست مامانم ک خیاطه به من زنگ زد گف عزیزم ی دقیقه میای خیاطی کارت دارم من اصن شک نکردم ک میخواد منو نشون ی خانم بده براپسرش استایلم عالی بود ولی بدون آرایش رفتم دوست مامانم‌ بهم گف این خانم دنبال ی دخترهست برای پسرش منم چون هم خودتو هم مامانتو میشناسم وخودتو خیلی دوسدارم تورو بهشون معرفی کردم ب اون خانم گفت من این دخترو ازهمه لحاظ تضمین میکنم منم‌ غافلگیرشدم گفنم نمیدونم چی بگم فقط کسی باشه نون حلال دربیاره همین دوست مامانم‌بمن گف تو دیگ برو حالا ک دیدنت بهت زنگ میزنم اومدم خونه میگم نکنه پسندنشدم اخه بدون آرایش بودم صورتم جوش نداشت صاف هست اماکاش بخودم میرسیدم مامانم میگه تو اگ قسمتت این خانواده باشه هست قسمت نباشه نیست ب ارایش کردن یانکردن نیست تو هم قدت بلنده هم استایلت خوبه نچرال رفتی دیگ بستگی ب اوناداره ولی ذهنم درگیره😑

دقیقا حرف مامانت درسته 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم نظر من اینه که خانمی که بلد نیست با احترام اجازه و وقت قبلی از خانواده ی دختر بگیره بعد ها از مادرشوهرایی میشه که یهویی و بی دعوت میان خونه ات 

همون نپسنده بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالته؟

کاش اون خانم به خودت نمیگعت تا ذهنت درگیر نشه

بعد اگه اونا اوکی بودن بهت میگفت

ذهنتو درگیر نکن ممکنه شونصدتا خواستگار داشته باشی کسی قسمتت نشه(خدانکنه) مثل من😂

ممکنه یهویی یکی یه جوری سرراهت قرار بگیره و بری خونه بخت...

اصلا فکرشو نکن اصلاااا

مامانت راست گفته گلم چند سالته عزیزم انشالله هرچی خیره بسپر به خدا هرچی صلاح بدونه برات گلم ولی تو ازدواج هیچ وقت عجله نکن اول طرف مقابل خودتو بشناس بعد اگه خانواده مذهبی نداری حد اقل 3 ماه باش دوست باش بعد عقد انشالله گلم زندگی خوب و شیرینی داشته باشی 😘

والا عزیزم نظر من اینه که خانمی که بلد نیست با احترام اجازه و وقت قبلی از خانواده ی دختر بگیره بعد ه ...

فکرکنم اشتباه متوجه تاپیکم شدی اونانیومدن خونمون دوست مامانم زنگ زد گف پاشوبیاخیاطی کارت دارم توخیاطی مادرطرف منودید برای چندلحظه وبرگشتم خونه نمیدونم دیگه چیا بین دوست مامانم واون خانم رد وبدل شده