2777
2789
عنوان

نمیدونم چراهمش فکرمیکنم پسندنشدم جلو مادرخاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 43 پست
فکرکنم اشتباه متوجه تاپیکم شدی اونانیومدن خونمون دوست مامانم زنگ زد گف پاشوبیاخیاطی کارت دارم توخیاط ...

نه عزیزم درست متوجه شدم منظورم اینه که کارشون اشتباه بود خاستگار کسیه که با احترام میاد خونه ی دختر 

نه که یهویی بدون اطلاع قبلی دختر رو ببینن کارشون محترم و در شان شما نبوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه خورده سرخاب سفید آب میزدی خشک و حالی نمیرفتی نچرال بودن ربطی به آرایش نداره گاهی رژ و مداد چ ...

نمیدونستم قراره کسی منوببینه خیاطی دوست مامانمم توکوچه خودمونه فاصله نداشت خیاطیه تاخونمون شایدبگم‌ ۳۰ثانیه فاصلمونه لازم ندیدم اون لحظه برسم ب خودم 

نه عزیزم درست متوجه شدم منظورم اینه که کارشون اشتباه بود خاستگار کسیه که با احترام میاد خونه ی دختر ...

اینم حرفیه اتفاقا رفتم توفکر گفتم خب میخواستن منوببینن دوست مامانم زنگ‌ میزد باهاشون میومد منم بخودم میرسیدم پذیرایی میکردم اشنامیشدیم بهتربود تااین ک یهویی منودیدن غافلگیرشدم

اتفاقا اینطوری بهتره و قیافه نچرال شما رو دیدم و راحت تر تصمیم میگیرن

اره ولی کاش میومدن خونه منومیدیدن ن توخیاطی یهویی چشام خاب الود بود تازه بیدارشده بودم بازنگ‌گوشی😂

چندسالته؟کاش اون خانم به خودت نمیگعت تا ذهنت درگیر نشهبعد اگه اونا اوکی بودن بهت میگفتذهنتو درگیر نک ...

امسال شدم۳۰ فکرامون یکیع من وشما عقیدم عین شماست ولی کاااااش اشاره میداد دوست مامانم ک قضیه چیه ک حداقل ی ریملی و رژی میزدم

نمیدونستم قراره کسی منوببینه خیاطی دوست مامانمم توکوچه خودمونه فاصله نداشت خیاطیه تاخونمون شایدبگم‌ ...

معملا اینجور مواقع آدم شک میکنه که طرف چیکار داره حالا دختر دم بختم باشه که کلا مشخصه کار طرف چیه 

مامانت راست گفته گلم چند سالته عزیزم انشالله هرچی خیره بسپر به خدا هرچی صلاح بدونه برات گلم ولی تو ا ...

من اصن پسره رونمیشناسم ک بخام باهاش باشم بشناسمش اصن نمیدونم چکارس چندسالشه دوست مامانم قراره بهم زنگ بزنه برام‌همه چیوبگه

معملا اینجور مواقع آدم شک میکنه که طرف چیکار داره حالا دختر دم بختم باشه که کلا مشخصه کار طرف چیه

من اون لحظه شک نکردم حالمم اوکی نبود ازعفونت دندونم کلافه بودم حالا روزای قبل حالم اوکی بود شاید شک میکردم امروز حالم خوب نبودیهو رفتم

من اصن پسره رونمیشناسم ک بخام باهاش باشم بشناسمش اصن نمیدونم چکارس چندسالشه دوست مامانم قراره بهم زن ...

خب منظورم اینه گلم قبل خواستگاری و عقد بهشون بگو که باید کامل بشناسیش 

امسال شدم۳۰ فکرامون یکیع من وشما عقیدم عین شماست ولی کاااااش اشاره میداد دوست مامانم ک قضیه چیه ک حد ...

نمیشد جلو اون بگه

ولی کاش اونجا بازم نمیگفت...

به هر حال اگر پوست خوبی داری نگران چیزی نباش

اصلا یهو دیدی پسرش قد کوتاه بوده به شما نمیخورده

حتما که نباید ایرادی داشته باشی

انقدر از این زنای بیکار زیاده میوفتن تو مغازه‌ها و خونه‌ها و روضه‌ها دنبال دختر حالا پسرشون روحشم خبر نداره شاید اصلا زن نمیخواد!!! بخاطر اینه میگم ذهنتو درگیر نکن

شایدم ازش خبری بشه

من اون لحظه شک نکردم حالمم اوکی نبود ازعفونت دندونم کلافه بودم حالا روزای قبل حالم اوکی بود شاید شک ...

ولی درکل حداقل تو این یکی دوروز خبر میدن دیگه 

من انقدر بدم میاد یه سری دیر خبر میدن 😐

نمیشد جلو اون بگهولی کاش اونجا بازم نمیگفت...به هر حال اگر پوست خوبی داری نگران چیزی نباشاصلا یهو دی ...

اصن پوستم ایرادی نداره حتی همه میگن ارایش نداری خیلی خوبی راضیم ازخودم قدم بلنده تپلم استایلم اسپرت ی کت مشکی تنم کردم با شلوار بوت کات با ی شال سبز لجنی ولی خب ب هرحال دوسداشتم ریلمی رژی میزدم باصورت بشاش میرفتم عفونت دندونم داشتم امروز بیحال بودم درکل

ولی درکل حداقل تو این یکی دوروز خبر میدن دیگه من انقدر بدم میاد یه سری دیر خبر میدن 😐

خبرم ندن مهم نیست اصن اینو نیومده ونشده گزاشتم کنار😂😂فقط عبرت شدبرام کسی گف کارت دارم چنان بخودم برسم انگار دارم میرم مهمونی