2777
2789

بچه ها من مستاجرم ماهی۷میلیون اجاره میدم شوهرم تنبل وبیکاربه زور وادارش میکنم یه لقمه نونی دربیاره وپول کرایه رو ازطرفی خونه مادرشوهرم دوتاسوییت داره یکیش کردن انباری یکی برادرشوهرم وجاریم هستن حالافکرش کردم اینکه نمیخادکارکنه حداقل من برم سوییت روتمیزکنم ولی بایدباخواهرشوهرمجردم جاریم و مادرشوهرم کل کل ودعواها روتحمل کنم اما ازیه طرف استرس جابجایی واجاره خونه ندارم اون ۷تومن رو هم خرج زندگیم میکنم بنظرتون خوبه یا نرم اونجا؟پشیمون نمیشم؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه خوردن آش با دل درد روش 

ب نظرم نرو  اونجوری عصاب و روانت میریزه بهم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

فک میکنی بری اونجا ۷ تومن میره تو جیبت؟

نه عزیزم علاوه بر کل کل و جنگ اعصاب شوهرت دیگه برا اون ۷ تومنم تلاشی نمیکنه چون مجبور نیست

این فکرم ننداز تو سرش

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

خودت بهتر اونا رو میشناسی ولی در کل زندگی کنار خانواده ی شوهر حتی بهترینش خیلی سخته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اگ شوهرت همین ی ذره کارم نکرد چی

اگ مامانش اومد دعوا ک چیکارش داری بره کار چی

اگ همشون رو اعصابت یورتمه رفتن چی

اگ شوهرت گفتونمیرم کار میشینم کنار مامانم ی نونی باهم میخوریم چی

بنظر من خ خطریه فکرشو نکن.برو ی سویت اجاره کن ک کرایه کمتر بدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

با این شرایط اگه بری اونجا میره سرکار؟ 

یه طوری نشه بگه خب کرایه خونه ندارم همون چند ساعتی هم که الان کار میکنه رو دیگه نره وهم بی پولی بکشی هم استقلالت رو از دست بدی، آدم تنبل دنبال بهانست برای کار نکردن، اگه میدونی واقعا تنبله بهانه نده دستش 

اما اگه میدونی میره سرکار و اون 7 میلیون براتون پس انداز میشه یا خرج رفاهتون میشه و میتونی حد ومرز بزاری تو روابط با خانواده همسر برو