2777
2789
عنوان

علائم اتیسم درکودک هجده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 46 پست
ای خدا خیلی میتونه سخت باشه خداقوت به خالت😔😢

اره خیلییییی خیلیییی دخترش۳۵سالشه پسرش۲۹سالشه هردو پوشکی هستن ونمیتونی کارهای شخصیشون انجام بدن۲تا پرستار دارن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ن اینارو نداره کلا کارای غیر عادی نداره بیشتر عاشق اینه بره اشپزخونه وسایل در بیاره بهم بریزه کفشارو ...

اتفاقا پسرخاله منم همین کارو میکنه وعاشق چایی وتلویزیون هست درحدی اگه تلویزیون روشن نباشه وچایی بهش ندی خودش میزنه وداد میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلییییی خیلیییی دخترش۳۵سالشه پسرش۲۹سالشه هردو پوشکی هستن ونمیتونی کارهای شخصیشون انجام بدن۲تا پ ...

ای وای من چقد سخت😢خدا کمکش کنه حقیقتا خیلی ناراحت شدم براشون😔

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اتفاقا پسرخاله منم همین کارو میکنه وعاشق چایی وتلویزیون هست درحدی اگه تلویزیون روشن نباشه وچایی بهش ...

دقیقا چه کاری رو انجام میده؟ 😢اره پسرمنم خود زنی میکنه خیلی میترسم😭

مثلا سرش میزنه زمین یا بازوشو گاز میگیره یا با دست محکم میکوبه به گونش

مثلا سرش میزنه زمین یا بازوشو گاز میگیره یا با دست محکم میکوبه به گونش

پسرمنم خودشو میزنه مارم میزنه وقتی جدی نگاهش میکنم میخنده انگار نمیدونه کار بدیه

پسرمنم خودشو میزنه مارم میزنه وقتی جدی نگاهش میکنم میخنده انگار نمیدونه کار بدیه

والا من حس میکنم اوتیسم داره حالا خفیف وشدیدشو دکتر باید تشخیص بده

والا من حس میکنم اوتیسم داره حالا خفیف وشدیدشو دکتر باید تشخیص بده

حتما میبرمش ممنون عزیز

حتما میبرمش ممنون عزیز

اره حتما ببرش خواهش میکنم میدونی اوتیسم و پیش فعالی یکم مثل همه واسه همین ماها زیاد نمیتونیم تشخیص بدیم

این کارایه بچه ها ریشه در استرس و نا امنی داره .شما یا بچتون گوشی و تلویزیون میبینه،یا اسباب بازی موزیکال داره یا زیاد بهش گیر میدید بکن نکن زیاد دارید براش استفاده میکنید .خشم بچه ها ریشه در استرسی داره که از محیط میگیرن سرو صدای خونه ها از اهنگ و تلوزیونو گوشی گرفته تا بیتوجهی والدین به بچه ها .الان اکثر والدین سرشون تو گوشیه متاسفانه باید دقت کنید ببینید بچتون چه وقتایی پرخاشگر میشه .

اره حتما ببرش خواهش میکنم میدونی اوتیسم و پیش فعالی یکم مثل همه واسه همین ماها زیاد نمیتونیم تشخیص ب ...

درسته ممنون عزیزم

بچتون تلوزیون و گوشی میبینه؟

نه عزیزم فقط شبا باباش میخواد بخوابونه متاسفانه با گوشی سرش و گرم میکنه ولی تلویزیون اصلا نگاه نمیکنه 

این کارایه بچه ها ریشه در استرس و نا امنی داره .شما یا بچتون گوشی و تلویزیون میبینه،یا اسباب بازی مو ...

متاسفانه بکن نکن زیاد داریم و شوهرم تا اتفاقی میوفته داد میزنه من خودم استرسی شدم از دست شوهرم چه برسه به پسرم همش استرس اینوداره اتفاقی نیوفته چیزی پرت نکنه بزنه تو سر پسر پنج ماهم تا بلند میشه  شوهرم میگه برو دنبالش فلان چیزو برنداره فلان کارو نکنه حقیقتا اینا هست

متاسفانه بکن نکن زیاد داریم و شوهرم تا اتفاقی میوفته داد میزنه من خودم استرسی شدم از دست شوهرم چه بر ...

در همون حد هم نباید اهنگ بزارید اصلا من متاسفانه همین اشتباهو کردم و اینقدر پشیمونم که نگو .خودتون سختی رو به تن بخرید بچتونو ازینا دور نگه دارید بچه ها نباید هیچ صدا و تصویری تو محیطشون ببیننو بشنون حتی اسباب بازی ها ی موزیکال هم قطع کنید اگه دارید.