2777
2789
عنوان

علائم اتیسم درکودک هجده ماهه

292 بازدید | 46 پست

سلام خانوما کسی میدونه تو این سن علائم اتیسم چطور میتونه باشه؟پسرم خیلی پرخاشگر همه چیزو پرت میکنه همش باید مراقب باشم چیزی نیاد تو سر وصورتمون بعضی موقع ها رو‌پنجه پاهم راه میره دست به گوششم میزنه بعضی وقتا موهاشم میکشه اماکم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم اوتیسم درکودکان ۱تا۲سال

الگوهای گفتاری غیرعادی دارد: ...

به صورت معمول بازی نمی‌کند: ...

به شکل خاصی تمرکز می‌کند: ...

مهارت خود را از دست می دهد: ...

مشکلات حرکتی دارد: ...

کمتر تقلید می‌کند: ...

کودک به خودش آسیب می‌زند: ...

تمایل به تجربیات حسی غیر معمول:

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اینا علائم‌اوتیسم نیست اوتیسم ها کلام ندارن صداشون بزنی توجه ندارن تاخیر رشدی دارن رفتارهای کلیشه دا ...

پسرمنم وقتی چیزی برخلاف میلش باشه خودش ومیزنه زمین جیغ میزنه،اما حرف زدنش خوبه ماما بابا آب بده ام بده(غذا خوراکی)فاطی مائده دد باباجی ی سری کلمات دیگه هم میگه توجه هم داره 

علائم اوتیسم درکودکان ۱تا۲سالالگوهای گفتاری غیرعادی دارد: ...به صورت معمول بازی نمی‌کند: ...به شکل خ ...

اخری رو متوجه نشدم؟متاسفانه وقتی چیزی بر خلاف میلش باشه میزنه تو صورت خودش

کودک حرکتها و رفتار های کلیشه ای و تکراری و یا حرکات غیر طبیعی با بدن خود دارد مانند راه رفتن روی(پنجه پا) انگشتان پا،کمانی کردن کمر، تکان دادن دستها و….

وقتی صداش میزنه باید واکنش نشون بده، به طرفی که صداش میکنن نکاه کنه نه یه جایی دیکه.. یهو جیغ الکی م ...

هیچکدوم‌از اینارو نداره ولی بعضی وقتا جیغ میزنه

کودک حرکتها و رفتار های کلیشه ای و تکراری و یا حرکات غیر طبیعی با بدن خود دارد مانند راه رفتن روی(پن ...

گاهی اوقات فقط رو پنجه پا راه میره

نهگلم خیالت راحت همون لحظه شما گفتین من فهمیدم اوتیسم نداره شاید بیش فعال باشه

مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد😭اتفاقا به پیش فعالیشم فک میکنم اما این اتیسم لعنتی از ذهنم نمیره ولی حتما میبرمش پیش دکترش استرس دیوونم کرده

اخری رو متوجه نشدم؟متاسفانه وقتی چیزی بر خلاف میلش باشه میزنه تو صورت خودش

تمایل به تجربیات حسی غیر معمول: کودک تمایل به تجربیات حسی غیر معمول دارد. برای نمونه لیسیدن بلوک‌های خانه سازی یا مالیدن دست خود به بافتی خاص به طور مکرر.

تمایل به تجربیات حسی غیر معمول: کودک تمایل به تجربیات حسی غیر معمول دارد. برای نمونه لیسیدن بلوک‌های ...

ن اینارو نداره کلا کارای غیر عادی نداره بیشتر عاشق اینه بره اشپزخونه وسایل در بیاره بهم بریزه کفشارو از جاکفشی دربیاره وسایل داخل کشو میز تلویزیون درمیاره کلا زیادی کنجکاوه به همه چی دست میزنه اما همچین چیزی ندیدم فقط بعضی اوقات ی سری چیزارو بو میکنه همین

من خالم۲تابچه داره هردو اوتیسم هستن

ای خدا خیلی میتونه سخت باشه خداقوت به خالت😔😢