2777
2789
عنوان

کادو عروسی برادر شوهر چقدر میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مستاجرم خونه ندارم ک خواهر شوهرم بیاره . نه رسم طلا نداریم الهی شکر 😅 ولی بیشتر درگیر کادو عروسی ...

شوهومن باشه من سر چهارراه می فروشه اگه پولشو نداشته باشه کادو عروسی میده

برادر شوهرم دوبار ازدواج کرده ما دوبار کادو دادیم دفعه‌ی تول یک ربه سکه و یک سکه یک گرمی  

دفعه دوم سکه یک ونیم گرمی 

اونم چند سال پیس عروسی نا کادو نداد انتر افا

اخه برادر شوهرم مجرد بود ما ازدواج کردیم کم داد اونم مامانش داده بود بیکار بول اونموقع . الان ما واق ...

ما رسم کادو زیاد نداریم به جیبمونم نگاه میکنیم خانواده همسرم خیلی اهل ریخت و پاش نیستن 

کادو برای خواهرشوهرت یه تیکه وسیله مثلا سینی از این مجلسی ها یا تابلو یا یه وسیله پذیرایی ببین خودش چی لازم داره در حد دو تومن ببر براش

کادو عروسیم اگه برات مقدوره یه تیکه طلا ظریف یا سکه گرمی ببر اگه هم نداری ۳ تومن پول بده بعدا که پاگشا کردید یه کادو بهش بدید

برادرشوهر دو یا سه تومن خواهر شوهر یه تومن به حرف بقیه گوش نکن باید وسعت برسه

من همینجوری ناراحت بودم ک نداریم ببریم دیگه با این قیمت ها ک دوستان گفتم بیشتر ناراحت شدم . 

کاش اون برادرشوهرم که متاهله زیاد نبره ک ما هم بتونیم یچی معقول ببریم . زشته اون زیاد ببره ما کم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من یکم خسیسم میدونم، میخام برای خونه نویی برادر شوهرم یه ظرف شیرینی ببرم البته خیلی خوشگله

همراهش شیرینی هم ببر .اگه ظرف با ارزشی هست خیلی هم خوبه وگرنه ازاین ظروف دم دستی ارزش بردن نداره 

ما ک هم برا عروسی هم خونه فامیل شوهر ایقد کم کادو دادن اصلا خجالت میکشم بگم ولی نوبت اونام شد و منم ...

هم خونه فامیل شوهر منظورت خواهر برادرش را میگی؟ چه سالی چقدر دادن ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من همینجوری ناراحت بودم ک نداریم ببریم دیگه با این قیمت ها ک دوستان گفتم بیشتر ناراحت شدم . کاش اون ...

به کسی نگا نکنین ربطی نداره

اون داره یا دلش میخواد بیشتر بده 

من بودم سه میدادم