2777
2789
عنوان

کادو عروسی برادر شوهر چقدر میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بر اساس چیزی که بهمون میدن کادو میدیم ببین خواهر و برادر شوهرت چی برات اوردن با توجه به قیمت الان ...

اخه برادر شوهرم مجرد بود ما ازدواج کردیم کم داد اونم مامانش داده بود بیکار بول اونموقع . 

الان ما واقعا دستمون تنگه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بستگی به جیبت و سطح کادوهاتون داره شاید من بگم ۱۰۰ هزار یکی دیگه بگه ۲تا سکه

شما باید خودت رو در نظر بگیری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم بسته به فرهنگ و روابط و جیب خودتون داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خواهر شوهرت ببین چقدر میده از مادرشوهرت بپرس

باشه 

خیلی ناراحتم باورت میشه دلم میخاست اینقدر وضعمون خوب بود دلار میدادم 

بخدا غذاهای تالار بالای پرسی ۵۰۰ تومن هست دیگ خودت حساب کن

اره میدونم متاسفانه خرج ها بالاست 

باشه خیلی ناراحتم باورت میشه دلم میخاست اینقدر وضعمون خوب بود دلار میدادم

وام بگیرین بعد جبران کنید قرض کن

من یادمه جاری دختر عمم سر عروسی اینا رفت طلاش رو فروخت چون طرف ما حتما لباس و ارایشگاه باید بری هم کادو بدی هم عروسی خواهرش بود هم چتدماه بعدش جاری رفت فروخت خرج کرد 

چرا خواهر شوهر کمتر؟ما خارشورا چه گناهی کردیم اخه

عزیزم اخه خواهر شوهرم ک عروسیش نیست اون کادو خونه نویی باید ببریم