2777
2789
عنوان

کادو عروسی برادر شوهر چقدر میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 57 پست
شوهومن باشه من سر چهارراه می فروشه اگه پولشو نداشته باشه کادو عروسی میدهبرادر شوهرم دوبار ازدواج کرد ...

چرا کادو نداد برا شما ؟ اونموقع متاهل بود برا عروسی شما ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
همراهش شیرینی هم ببر .اگه ظرف با ارزشی هست خیلی هم خوبه وگرنه ازاین ظروف دم دستی ارزش بردن نداره

خوشگله خودم خیلی دوستش دارم شیکه اما شوهرم میگه ازش بپرس چی نداری تا همونو بخرم اما اونطوری گرون میشه چون لوازم برقی میخاد

مامان یه آقا پسر گوگولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگله خودم خیلی دوستش دارم شیکه اما شوهرم میگه ازش بپرس چی نداری تا همونو بخرم اما اونطوری گرون میش ...

بنظرم نپرس ازش 

ی جاروبرقی معمولی ۱۱ تومنه ‌ 

خوشگله خودم خیلی دوستش دارم شیکه اما شوهرم میگه ازش بپرس چی نداری تا همونو بخرم اما اونطوری گرون میش ...

اینجور ظروف معمولا تو خونه استفاده میشه .بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید جاریم برای خونه من یه دستگاه قهوه ساز آورد میدونست همسرم هرروز قهوه میخوره  وکاربردی ولی بپرسی کارجالبی نیست.تازگی خونه دایی همسرم رفتم براش یه خردکن ۳کاره خریدم ۱۸۰۰ بایه جعبه شیرینی میدونستم نداره لازمش میشه

اینجور ظروف معمولا تو خونه استفاده میشه .بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید جاریم برای خونه من یه دست ...

شوهرم میگه پولش بدیم اما بنظرم چیزی بخرم براش هم تو دیده و هم کمتر میشه

مامان یه آقا پسر گوگولی

چرا کادو نداد برا شما ؟ اونموقع متاهل بود برا عروسی شما ؟

نه مجرد البته دانشجو بود سنش هم کم نبود 26سالش بود

یادمه یک تیکه از طلاها رو مادرشوهر داده بود سر عقد بده

کلا همشون اینطوری دادن

بعد از منم همشون ازدواج کردن برادرش دوبار ما بهشون باید کادو می‌دادیم اوایل خیلی حرص می خوردم چون نداده بودن 

ولی کلا نمیشه که کادو ندی شان ادم میاد پایین 

وام بگیرین بعد جبران کنید قرض کنمن یادمه جاری دختر عمم سر عروسی اینا رفت طلاش رو فروخت چون طرف ما حت ...

بی عقلیه مگه آدم واسه کادودادن به بقیه طلاش رومیفروشه!!!!

چه حرفاکه آدم میشنوه!

هم خونه فامیل شوهر منظورت خواهر برادرش را میگی؟ چه سالی چقدر دادن ؟

سال 402کادو نفری 300تا500 دادن برا عروسی در حالیکه فامیلا من از 1تومن تا 7تومن بود کادوشون برا خونه هم بازم بعضیا300بعضیا 500دادن پارسال بود🫠

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

سال 402کادو نفری 300تا500 دادن برا عروسی در حالیکه فامیلا من از 1تومن تا 7تومن بود کادوشون برا خونه ...

۳۰۰ تا ۵۰۰ ! مثلا برادرشوهر متاهلت با زن و بچه ۵۰۰ داد ؟

۳۰۰ تا ۵۰۰ ! مثلا برادرشوهر متاهلت با زن و بچه ۵۰۰ داد ؟

ن خواهر شوهرم 500 داد برادر شوهر مجردم 40سالشه اصلا کادو نداد برادر شوهر متاهلم با اون مال و منال 300داد 😂

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

ن خواهر شوهرم 500 داد برادر شوهر مجردم 40سالشه اصلا کادو نداد برادر شوهر متاهلم با اون مال و منال 30 ...

وای یا خدا چقدر زشتتتتت 

چرا اینطورن اه