2777
2789

سلام دوستان

توروخدا هردعایی بلدین برام بخونین،تاجواب آزمایشم خوب بیاد🙏🤲

۸مردادجواب آزمایش غربالگری اول بردم پیش متخصص زنان وگفت جنین توریسک سندروم داون هست،اصلایه حالی بودم اشک وگریه،زنگ زدم شوهرم طفلی سریع ازسرکاراومد،فک کنین ساعت۱۲مطب این دکتربودم،ساعت ۳رفتیم مرکزاستان پیش دکترفوق تخصص پریناتولوژی(جنین شناسی)،پیشنهادسلفری وآمنیوسنتزداد وماچون آمنیوجوابش دقیقتره انتخابش کردیم،تومطب دکترازم دوتاسرنگ نمونه آب دورجنین گرفت وسریع بردیم آزمایشگاه،وگفتند جوابش۲۷یا۲۸مردادمیاد ومن شب وروزندارم،لطفا دعام کنین بچم سالم وصالح بیادبغلم💚

اینجاخیلیابه دعای نی نی سایتیامعتقدن،منم امتحان میکنم وان شاا،،،جواب بگیرم💟

شرمنده یکم نتم هم الان ضعیفه،دوستانم روتک میکنم وبعدجواب میدم

وخدایی که بشددددت کافیست❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین صدرصد بهت قول میدم بچت سالمه سالمه 

جدیدا فکنم قرارداد دارن ک علکی مادرای بدبخت باردارو بفرستن امنیو سنتز ک یع پولی بکنن تو این دوماه بالای بیست نفر دیدم ک بهشون گفتن سندرمه امینو دادن بچه سالم

عزیزم برو راحت بخواب نی نی خوشگلت سالمه سالمه برای خانومای باردار ما هم همچین چیزیو گفته بودن ولی وقتی امینو دادن گفتن بچه سالمه و بچشون امسال میره مدرسه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎