2777
2789
عنوان

دعام کنین جواب آزمایشم خوب بیادوگرنه بایدبچموسقط کنم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 605 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت سالمه عزیزم من تازگیا دو نفر از فامیلامون همینطوری احتمال سندروم داون دادن بعد امینو سنتز مشخص شد سالمن الانم بچشون به دنیا اومده

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
ببین صدرصد بهت قول میدم بچت سالمه سالمه جدیدا فکنم قرارداد دارن ک علکی مادرای بدبخت باردارو بفرستن ا ...

چی بگم بخدا

تمامم استرسه

به غیرازهزینه زیادی که کردیم

فقط سالم باشه،جنسیت وهزینه مهم نیس 😭

وخدایی که بشددددت کافیست❣

عزیزم من اصلا آزمایش بعد سونوی ان تی رو اصلا قبول ندارم اگه ان تیت نرمال بوده جای نگرانی نیست..من ان تیم خیلی بالا بود سلفری دادم خداروشکر خوب بود..چند سالته؟بالای سی رو ریسک میزنن همیشه خیلی هم الکیه

چی بگم بخداتمامم استرسهبه غیرازهزینه زیادی که کردیمفقط سالم باشه،جنسیت وهزینه مهم نیس 😭

همون دیگ مرض دارن ک پول مفت بگیرن، بچه ات دارم میگم صدرصد سالمه، پیامم بمونه اینجا جواب امینوتو گرفتی میای بهم میگی، سر سوزززنی استرس نداشته باش، الان از هر ده تا مادر باردار به ۸ نفر میگن اینجوریه ازمایشو ک میدن میگن سالمه حالا برو، بچه ی تو شکمتو نذر ۶ ماهه ی امام حسین کردم، دنیا اومد هر سال محرم ۶ هزار تومن به نیتش ببند گهواره علی اصغر 

هزاررررر درصد بچت سالمه

عزیزم من اصلا آزمایش بعد سونوی ان تی رو اصلا قبول ندارم اگه ان تیت نرمال بوده جای نگرانی نیست..من ان ...

سونوم خوب بود

آزمایشم ریسک نشون داد

ریسک۱به ۲۱۹

وخدایی که بشددددت کافیست❣

چی بگم والا 

منو بردی به سال ۱۴۰۰ و دنیایی که روی سرم آوار شد😭 

همه ی این راه رو من رفتم البته مال من ریسکش خیلی بالا بود یعنی بعد سونوی nt و آزمایش غربالگری دکترا مطمئن بودن بچم مریضه و آزمایش آمنیوسنتز هم تأیید کرد که بچم تریپلوییده 

به حق این ماه عزیز از خدا میخوام بچه ات سالم باشه و به سلامت بغلش کنی

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷