2777
2789
عنوان

بخاطر بچه تصمیم گرفتم سال دیگه از شوهرم جدا شم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 65 پست
ب جای حسرت و ناراحتی دعا کنبگو خدایا به اینا بچه دادی انشالله به امیدخودت براشون خوب باش خوشبخت باشن ...

اینهمه گریه کردم التماس کردم

خدا هیچوقت صدای منو نمیشنوه💔😞

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دآرم عذاب میکشماز طرفی بهش مشکوکم که معتاده😞

اولین قدم از اون ساختمان و محل بری

دومین قدم کشمش چرخ کن بخور

سال دیگ نی نی انشاالله

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
پس چرا بچه دار نمیشین عزیزم

روز اولی که رفتم دکتر گفت ۲۵ درصد زوج هایی که نابارور هستن بدون هیچ علت علمی باردار نمیشن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اولین قدم از اون ساختمان و محل بریدومین قدم کشمش چرخ کن بخورسال دیگ نی نی انشاالله

شرایط جابجایی نداریم متاسفانه 🫠

دآرم عذاب میکشماز طرفی بهش مشکوکم که معتاده😞

از این حتما مطمئن شو 

شاید حکمتی تو این هست که تا حالا باردار نشدی 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اگه مشکوکی جداشو

قبول نمیکنه که چیزی مصرف میکنه

هیچ چیزی بدون اراده خدا رخ نمیده

بچه‌دار شدن ازدواج زندگی همه در دست خداست و گاهی اون چیزی که الان انتظارش رو داریم شاید هنوز زمانش نرسیده یا مسیرش متفاوت از چیزی که ما تصور میکنیم

اینکه تصمیم به جدایی گرفتی خیلی سنگین و مهم قبل از هر تصمیمی یه نفس عمیق بکش سعی کن آروم باشی و با خودت و خدا خلوت کنی دعا کن  از خدا بخواه هدایتت کن و راه درست رو نشونت بده

جدی میگم..

امشب یه گوشه خلوت تو تنهاییت چشماتو ببند و با خدا حرف بزن ازش بخواه قلبت آروم بش هدایتت کن و قدرت تصمیم درست بده حتی همین دعا و اتصال با خدا خودش یه آرامش عظیم میاره

ازش بخواه..

💚یا الله💚
از این حتما مطمئن شو شاید حکمتی تو این هست که تا حالا باردار نشدی

چی بگم 😞😭

دور و اطراف بچه یتیم یا فقیر میشناسی یک جفت کفش یا دست لباس بخر براش به نیت بچه دارشدنت

روزی یه دونه یس بخون هدیه به امام رضا  تا هفت روز

این دو مورد عجیب حاجت میدن

تظمینی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر