2777
2789
عنوان

سه بطری پیدا کردم تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 108 پست

بگو خودم ی کم ازش میخورم ببینم مزه اش چطوریه ی تست کنم 

دیگه لو میده 🫤

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودم ی کم ازش میخورم ببینم مزه اش چطوریه ی تست کنم دیگه لو میده 🫤

همون لحظه که عکسشو فرستادم گفتم این چیه؟ زود گفت باز کردی ببینی چیه؟ وقتی گفتم نه شروع کرد به دروغ گفتن

همون لحظه که عکسشو فرستادم گفتم این چیه؟ زود گفت باز کردی ببینی چیه؟ وقتی گفتم نه شروع کرد به دروغ گ ...

میگفتی خوب طبیعیه چیز عجیبی تو خونه ام پیدا نکنم و باز نکنم ببینم چیه؟ 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
بریز بره بهشم بگو دیگ جرئت نداری منو احمق فرض کنی چرا میترسی بریزی دور؟؟

نمیترسم فقط یه جورایی نمیخوام روش تو روم باز بشه ولی همین الان با پیام حرفامو میگم بهش بعد که اومد دیگه به روش نمیارم

ولی میدونم واقعا اصلا اهل همچین چیزی نیست 

نمیترسم فقط یه جورایی نمیخوام روش تو روم باز بشه ولی همین الان با پیام حرفامو میگم بهش بعد که اومد د ...

روت باز نمیشه ب روی خودت نیار ک میدونی واسه خودشه بگو واسخ هر خری گرفتی تکرار نشه تو خونه من نجاست نیار