2777
2789
عنوان

سه بطری پیدا کردم تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 108 پست
به روش نیار و بهش نگو چنین شکی بهش داری اما همیشه نفرتت رو از آدمهای اهل مشروب نشون بده تا ازت حساب ...

شوهرم اصلا اهل این چیزا نیست فکر نکنم اصلا تا به حال خورده باشه شاید از رو کنجکاوی ازش گرفته

الان من این بطری رو چیکار کنم

بهش میگم چرا انقدر بی در و پیکره میگه شاید شرکتی نیستگفتم پس من میریزم بره تا الان تو کمد مونده خراب ...

ببین اگه دعواتون نمیشه بهش بگو

اگه ام نه میدونی دعواتون میشه

نگو چون بار داری میگم

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه گفت با بو ! خیلی چیزا فاسد میشدن بوی الکل میگیرن اصلا ما نوشیدنی هایی داریم که حروم نیستن ولی ...

مطمئنم الکله بوش تنده

دقیقا همون چیزی که یکی از کاربرا گفت بو الکل بیمارستانی میده

شوهرم اصلا اهل این چیزا نیست فکر نکنم اصلا تا به حال خورده باشه شاید از رو کنجکاوی ازش گرفتهالان من ...

بطری رو نگه دار بعنوان مدرک جرم 😂 چه سوالاییه میکنید

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

مطمئنم الکله بوش تندهدقیقا همون چیزی که یکی از کاربرا گفت بو الکل بیمارستانی میده

خب الان خیلی سخته یه قاشق بریزی فندک بگیری روش ؟ رنگ آتیششو بگی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

شوهرم اصلا اهل این چیزا نیست فکر نکنم اصلا تا به حال خورده باشه شاید از رو کنجکاوی ازش گرفتهالان من ...

خب لابد برای کسی اورده کاریشون

نکن تابیاد ببره 

😂🤦🏻‍♀️میگم یعنی بریزم برم یا به روی شوهرم نیارم و بذارم همونجا بمونه؟

دیگه ازش پرسیدی دیگه به روش آوردی ... خب اگه الان فهمیدی چیه صادقانه بهش بگو فهمیدم چیه 

خب لابد برای کسی اورده کاریشوننکن تابیاد ببره

نه حتما واسه خودش گرفته مگه ساقیه واسه بقیه مشروب بیاره

ما سال پیش رفته بودیم خونه دختر داداشش همونجا به بطری که دستش بود شک کردم

مطمین باش مشروب   ولی بو کن ببین بو الکل میده

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نه حتما واسه خودش گرفته مگه ساقیه واسه بقیه مشروب بیارهما سال پیش رفته بودیم خونه دختر داداشش همونجا ...

بابا مشروب از سال پیش تا الان بمونه الکلش ۳۰۰ درصد میشه اونو میتونی بجای بمب اتم بدی بزنن به اسرایییل 😂

نه حتما واسه خودش گرفته مگه ساقیه واسه بقیه مشروب بیارهما سال پیش رفته بودیم خونه دختر داداشش همونجا ...

خب حالا واسه هرکس شماالان 

بارداری استرس برات خوب نیست