2777
2789
عنوان

سه بطری پیدا کردم تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 108 پست
فکر نمیکنی ضرری چیزی داشته باشه بو کردنش؟

نه عزیزم یه لحظس نمیخوریش که

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصرار نکن سر از کارش در بیاری قبحش می‌شکنه اونوقت پر رو میشه علنی انجام میده در ثانی بوی مشک که بوی ...

اگر مشروب بود چیکار کنم

فکر کنم از دختر برادرش گرفته

یه سفر رفته بودیم خونه‌ی اونا همچین چیزی دیدم اونجا شوهرم اصلا اهل این چیزا نیست

خب پس همونه الکی گفته عرق بیدمشک

بهش میگم چرا انقدر بی در و پیکره میگه شاید شرکتی نیست

گفتم پس من میریزم بره تا الان تو کمد مونده خراب شده میگه نه نگه دار میام میدم به خودش

نمیدونم بهش بگم فهمیدم یا نه

اگر مشروب بود چیکار کنمفکر کنم از دختر برادرش گرفتهیه سفر رفته بودیم خونه‌ی اونا همچین چیزی دیدم اون ...

به روش نیار و بهش نگو چنین شکی بهش داری 

اما همیشه نفرتت رو از آدمهای اهل مشروب نشون بده 

تا ازت حساب ببره 

اگه مشروب بود و شک داری از کجا آب میخوره 

رفت و آمد رو به اون خونه محدود کن 

اگه بیوفته تو کار مشروب به مرور اخلاقش وحشتناک 

میشه زندگی رو بهت حرام می‌کنه 

چون مثل اعتیاده و اعتیاد آوره 

بو کردم کامل بو الکل میداد

نمیشه گفت با بو ! خیلی چیزا فاسد میشدن بوی الکل میگیرن اصلا ما نوشیدنی هایی داریم که حروم نیستن ولی بو الکل میدن مثل کامپوجا

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer