2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

تو شهرمون یه خانم با سه تا بچه هاش زن و شوهر همسایه کشتن به خاطر طلا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
تو شهرمون یه خانم با سه تا بچه هاش زن و شوهر همسایه کشتن به خاطر طلا

همون ک تو فارس اتفاق افتاده رو میگی؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
دختره گفته بود چندتا جوان بهمون حمله کردن نامزدم کشتن منم فرار کردم. دست پا پسره خورد خمیر کردن

دلیلشون چی بود؟

همسایمون یه خانم جوونیه با یه آقایی که ازدواج  ۶۰ سالشه

و حاصل ازدواجشون یه دختر ۹ سالست الان خانوم ۴ ماه گذاشته رفته اصلا معلوم نیست کجا 

حرف و‌حدیث پشت سرش زیاده اما فک کنم بخاطر اذیتای بچه های زن اول که فوت شده، رفته 

این دختر مدام گریه میکنه و سراغ مادرشو میگیره

همکلاسی خواهرم که باهاشون رفت آمد داشتیم

پدرش الزایمر داشت

یکروز میگن گمشده 

حتی پدرم اعلامیه مغقودی زد براش پیداش نشد

من اون موقع ۸ سالم بود

یادمه ده سال بعد خواهرم توی روزنامه کار می‌کرد

هراسون آورد قسمت حوادث‌ رو نشون داد

( مادر دوست خواهرم با کمک دوست پسرش شوهر بیچاره رو کشتن و توی سرداب زیر ساختمون دفن کردن)

خیلی غم انگیز بود خیییلی زیاد