2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد

65 بازدید | 14 پست

دخترم الان ۶ ماهشه فردا واکسن ۶ ماهگی داره.واکسن خوراکی بی رنگو ک فلج اطفال هستش رو ۴ ماهگی دریافت نکرده ۶ ماهگی دریافت کنه جبران میشه

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

واکسن نزن عزیزم کلی عوارض داره حیف نمیشه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله،و اینکه نوزادتون شاید خوراکی نخورده باشه،و لی ۴ و ۶ ماهگی تزریقی این واکسن رو میزنن،همزمان خوراکی هم میدن،نگران نباشید ۱۲ و ۱۸ ماهگی هم دوباره خوراکیشو بهش میدن

حیف که نمیشه لینک فرستاد لینک گروه عوارض واکسن تماما توسط پزشکان خداترس مدیریت میشه 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اتفاقا حیف میشه،وقتی ویروس های این بیماری در جمعیت های واکسینه نشده مثل مهاجران وجود داره،کشور هم پر ...

طبیعت مدبره بدن میتونه از خودش دفاع کنه نه بااین واکسن‌های آشغال بیوتروریسم که پراز هیدروژل های سرب وآلمینیومه درخواست دوستی بده تا لینک گروه عوارض واکسن را برات بفرستم هزاران مستند علمی داره از این وای سم های آشغال که به خورد این طفل معصوما میدیم

😏🤒😧😲😳

طبیعت مدبره بدن میتونه از خودش دفاع کنه نه بااین واکسن‌های آشغال بیوتروریسم که پراز هیدروژل های سرب وآلمینیومه درخواست دوستی بده تا لینک گروه عوارض واکسن را برات بفرستم هزاران مستند علمی داره از این وای سم های آشغال که به خورد این طفل معصوما میدیم

طبیعت مدبره بدن میتونه از خودش دفاع کنه نه بااین واکسن‌های آشغال بیوتروریسم که پراز هیدروژل های سرب ...

ببن پسرخاله ام نزد یه روزصبح ازخواب بیدارمیشه میبینه پاش تکون نمیخوره .دادمیزده پام تکون نمیخوره بعد میبرن دکتر الان جوان رعنا پاش میلنگه بدترین چیز دنیاس

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ببن پسرخاله ام نزد یه روزصبح ازخواب بیدارمیشه میبینه پاش تکون نمیخوره .دادمیزده پام تکون نمیخوره بعد ...

چی؟واکسن نزد؟

من دارم درمورد واکسن‌های اطفال حرف میزنم 

چی؟واکسن نزد؟من دارم درمورد واکسن‌های اطفال حرف میزنم

منم درمورد واکسن فلج اطفال میگم دیگه خاله ام ..هم مثل شما فکرمیگرد ...حالا میگه خودمو نمیبخشم ..باعث ناقصی بچم خودم شدم ...الان پشیمانی سودی نداره ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
منم درمورد واکسن فلج اطفال میگم دیگه خاله ام ..هم مثل شما فکرمیگرد ...حالا میگه خودمو نمیبخشم ..باعث ...

قبلش تب داشت ؟

نه عادی خوابیده شب ..صبح بیدارشده دیده نمیتونه بلندشه

تا ببینی از چی بوده