2777
2789
عنوان

دوستم میخواد با رلش بره بیرون به خانوادش بگه با منه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 27 پست
چیو قبول نکنم🥲

منظورم اینه که خودتو بکش کنار . 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظره منقبول نکن بگو من همچین چیزی قبول نمیکنم بگو اتفاق که خبر نمیکنه هر اتفاقی بیافته تقصیره من ...

اره نگه میدارم پیام هارو

ولی خیلی استرس زاعه این وضعیت چون احتمالا بار ها با پسره بره بیرون و هی بگه با منه😑

💄🩺

من کنارم کلا. بهش گفتم نرو با این پسره. ولی میخواد به خانوادش بگه یا منه. چه کنم

خب کنار نیستی ک میخواد بگه با توئه دیگ 

بگو نگو با منی من گردن نمیگیرم

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

اره نگه میدارم پیام هاروولی خیلی استرس زاعه این وضعیت چون احتمالا بار ها با پسره بره بیرون و هی بگه ...

هر بار بخواد اینو بگه به تو میگه که من میخوان با فلانی برم بیرون ؟

چیزی نگو اگر اوضاع خطری شد بگو اصلا خبر نداشتم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پیش پدر مادر دوستت که هیچ پیش پدر و مادر خودت لو نری که دوستت چنین دروغی گفته صلوات

چون برای من این قضیه پیش اومد

۱۷ ۱۸سالگی جور یه دوستمو خیلی میکشیدم،من اون زمان بشدت پاستوریزه و دنبال درس خوندن بودم خدایی رفیق باز هم بودم ولی با غیرهمجنس دوست نمیشدم،دویتم با دوست پسرش میرفت بیرون میگفت خونه ماست

یه روز خواهر بزرگش زنگید که بگو فلانی بیاد خونه بابام عصبانیه،منم گفتم حرکت کرده😃حالا خواعره که یه چیزایی میدونست هیچ.ولی مادر خودم که خیلی زبل بود گفت فلانی میگه داره میاد اینحا میره کل بازی😡🤬من😶فقط تونستم سریع بزنگم به کل جان رفیقم که به .شفلانی زو زود برسون خونه خواهرش اینو گفته

مادرمم غرررر که یوقت یچی بشه تو چی میخوای ج بدی؟؟

اصلا نکنه تو هم چنین دروغی میگی دارم با دوستام میرم بیرون یا خونه اون دوستت که زیاد میرین مثه این میری... منم دیدم لازمه پررو بازی درآرم که قضیه فیصله پیدا کنه گفتم لزومی نیست بهت دروغ بگم پس مجبورم نکن یه روز منم دروغ بگم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚