چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه اسمشونم گذاشتن نسل آگاه اگاه به مش روب خوردن آگاه به آرایش ازسن ۱۰ سالگی آگاه به کشیدن سیگار ال ...
مقصر خانواده هم میشه تا حدودی میز آرایشی من ک خانم متاهلی هستم فقط یه رژ دارم و ضد آفتاب خیلی کم اما دختر مجرد دیدم جلو میز پر شده از لوازم آرایشی پسرا هم معتاد و ....رفیق باز شدن الان این فضای مجازی باید خیلی مراقب باشیم بچهامون درگیر نشن
مقصر خانواده هم میشه تا حدودی میز آرایشی من ک خانم متاهلی هستم فقط یه رژ دارم و ضد آفتاب خیلی کم اما ...
گاهی خانواده مقصر نیستن بچه ازبقیه یاد گرفته اگه اینم انجام نده توخونه دعوامیشه خانواده مخالت کنن بچه حس محدودیت بش دست میده و گاها جلو خانواده وای میایسته