2777
2789

هعی:)❤️‍🩹

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در عوض بچهای قدیمی اطلاعات کم ولی عقل بیشتری دارن

فازت چیه ؟

اینقدر ده شصتی هفتادی دیدم ک برا نرسیدن ب عشقشون خودکشی کردن ک نگو

حالا چون طرف ب فرد موردعلاقش نرسیده خودکشی کرده بی عقل بوده ؟

قرارنیست ک همه سختیای دنیاروتحمل کنن و دم نزنن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

فازت چیه ؟اینقدر ده شصتی هفتادی دیدم ک برا نرسیدن ب عشقشون خودکشی کردن ک نگوحالا چون طرف ب فرد موردع ...

کلا بچه های جدید درک پایین تر دارن بیشتر چشم وهم چشمی دارن .کنکوراشونو ببین ازترس کم نیاوردن کنکور میدن همشم ادعای دندون و دارو و پزشکی دارن گاهی اگه کمتر بیارن فکر خودکشی دارن مشاوردرسی میگیرن هلشون بده قدیم هرکی میخواست پزشکی بیاره خودش قشنگ درس میخوند وقبول میشد این ها تازه برابچه های سالم گفتم بقیش همه دود ودمی فحش ناجور میدن تهدید میکنن .بی احترامی .و....

لایک نکنید .توروخدا 
کلا بچه های جدید درک پایین تر دارن بیشتر چشم وهم چشمی دارن .کنکوراشونو ببین ازترس کم نیاوردن کنکور م ...

مخصوصا سن بلوغ خانوادها باید خیلی مراقب باشند تو این سن هفده هجده شانزده پانزده اینا خیلی حساسن و کله خر

مخصوصا سن بلوغ خانوادها باید خیلی مراقب باشند تو این سن هفده هجده شانزده پانزده اینا خیلی حساسن و کل ...

تازه اسمشونم گذاشتن نسل آگاه 

اگاه به مش روب خوردن 

آگاه به آرایش ازسن ۱۰ سالگی 

آگاه به کشیدن سیگار الکتریکی !

آگاه به رل زدن از سن بسیار پایین و شکست عشقی متعدد 

آگاه به گل و شیشه 

آگاه به انواع فحش ها ی رکیک 

لایک نکنید .توروخدا 
تازه اسمشونم گذاشتن نسل آگاه اگاه به مش روب خوردن آگاه به آرایش ازسن ۱۰ سالگی آگاه به کشیدن سیگار ال ...

مقصر خانواده هم میشه تا حدودی میز آرایشی من ک خانم متاهلی هستم فقط یه رژ دارم و ضد آفتاب خیلی کم اما دختر مجرد دیدم جلو میز پر شده از لوازم آرایشی پسرا هم معتاد و ....رفیق باز شدن الان این فضای مجازی باید خیلی مراقب باشیم بچهامون درگیر نشن

با خودکشی دم میزنن بی عقل🙄

کسی که عقلش زیاد باشه

طرز صحبت کردنش اینجوریه ؟راحت ب دیگران توهین میکنه ؟

تویی ک پر از ایرادی فاز ادمای عاقل رونگیر ک ادم خندش نگیره

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

مقصر خانواده هم میشه تا حدودی میز آرایشی من ک خانم متاهلی هستم فقط یه رژ دارم و ضد آفتاب خیلی کم اما ...

گاهی خانواده مقصر نیستن بچه ازبقیه یاد گرفته اگه اینم انجام نده توخونه دعوامیشه خانواده مخالت کنن بچه حس محدودیت بش دست میده و گاها جلو خانواده وای میایسته

لایک نکنید .توروخدا 
گاهی خانواده مقصر نیستن بچه ازبقیه یاد گرفته اگه اینم انجام نده توخونه دعوامیشه خانواده مخالت کنن بچ ...

آره اینم هست همنشینی با بعضی افراد رو بچه تاثیر داره