2777
2789
عنوان

خانمها تورو خدا بیاین ضروریع

1602 بازدید | 138 پست

ببخشید تورو خدا حتما نظرتون بگین خیلی برام مهمه

من با ی آقایی دوساله ونیم در ارتباطم خیلی قهر و آشتی داشتیم تا جمعه پیش بازم سر ی موضوعی دعوا شدیم ایشون منو بلاک کرد

خب

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مسافرتم با خانواده و نمیتونم برم ببینمش که باهاش حرف بزنم چند روزی با خط مامانم بهش پیام دادم که اینطوری نکن بابا مگه ما بچه اییم که دیدم امروز بلاکم کرده همون خطو

که اون اقا گفته بود بهش بگین انقد شعور داشته باش که مسائل و جزییات شخصی و برای بقیه نگو بفرستن 

بخدا جزییات شخصی نگفتم گفتم فقط که اگه مثلا همون دعوای عید قهر میکردیم و آشتی نمی‌شدیم تجربه شیرینی که بعدش رفتیم بیرون دیگه نداشتیم 

همین پیام بوده ک یکم اشاره داشته 

عزیزم دنبال بهونه سوگرنه یه راهی باز میذاشت براتو انقد گیر نمیداددیگه پیگیرش نشو اگه مث چیییی برنگشت

واقعا کارم خیلی بد نبوده؟

بخدا از روی اینکه راهی نبود مبجور شدم

نه گلماوشون پرنسس بازی درآوردهبیخیالش شو خودش اوکی میشهبعدم چرا انقد دعوا؟بعد ۲ سال

نمیدونم بخدا همیشه ی بهانه میگیره اینطوری قهر میکنه

بهم پیام داد بزار شات پیامشو می‌زارم الان 

نمیدونم بخدا همیشه ی بهانه میگیره اینطوری قهر میکنهبهم پیام داد بزار شات پیامشو می‌زارم الان

دیدم گلم

تقصیر تو نیس

فعلا پیگیرش نشو

خودش باید بیاد عذرخواهی

صبح میشه این شب :)