2777
2789

واقعا از تنهایی خسته شدم دلم میخواد تو رابطه باشم از تنهایی خسته شدم  قبلا خیلی پیشنهاد داشتم تاهمین دوسال پیش اما الان که میخوام ندارم نمیفهمم علتش چیه...تو یکی دوسال که آدم تغییر نمیکنه تازه شاید بهتر هم شده باشم اما انگار به چشم‌نمیام اصلا کسی نمیبینتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوسال پیش

دوتا دلیل داره

یا شاید اونقدر این جمله(دیگه مثل قبل کسی از من خوشش نمیاد)داری جذب میکنی این موضوع رو

یا این که شرایط سخت شده و خب الانم اکثرا مجازی رل میزنن و رل دارن عملا کمتر کسی پیدا میشه تنها باشه و ریسکه براشون بیان جلو

دوتا دلیل دارهیا شاید اونقدر این جمله(دیگه مثل قبل کسی از من خوشش نمیاد)داری جذب میکنی این موضوع روی ...

یکی هم این که حس میکنم افسرده شدم انگار اونموقعا خوشحالتر بودم واقعا خیلی فکرمو درگیر کرده نمیفهمم دلیلش چیه

یکی هم این که حس میکنم افسرده شدم انگار اونموقعا خوشحالتر بودم واقعا خیلی فکرمو درگیر کرده نمیفهمم د ...

حس درونی خودت خیلی مهمه

و واقعا اثر گذاره

من خودم یه مدت بشدت اعتماد بنفس پایین داشتم و همش اضطراب اجتماعی داشتم که اگه یه وقت برم اونجا بهم تیکه بندازن چی

با این افکار باعث تشدید این موضوع شدم و واقعا اتفاق میوفتاد

برای همین حال درونیتم مهمه

وقتی انرژی زنانه و اعتماد بنفست بره بالا جذبتم میره بالا

این انرژی درونی رو حالت رفتار و فیزیکال راه رفتن و هر چیزت اثر میذاره