2777
2789
عنوان

خانمها تورو خدا بیاین ضروریع

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 138 پست
بوس بوس 💋تقصیر تو نیس هیچیم نمیشهمنم بعد هر دعوا با دوس پسرم فک میکنم دنیا داره تموم میشه ولی خب پس ...

مرسی عزیزم❤️

این یکم مودیه برای همین ترسناکه از نظرم

هم اینکه واقعا حس‌میکنم پا گذاشتم روی خط قرمزش 

و الان فکر میکنه من دهن لقم

دیدی ک نوشته بود از اون دخترایی ک روابطشون تعریف میکنن🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بلاک کرده ارع بعد کلی روضه خوندن اشتی کرده

واییی توروخدا کات کن با این پرنسس 

هرچقدرم سخت باشه برات ولی بیخیالش شو چرا همش تو باید بری سمتش تو پیگیر باشی ارزشت رو پایین نیار عزیزم

واییی توروخدا کات کن با این پرنسس هرچقدرم سخت باشه برات ولی بیخیالش شو چرا همش تو باید بری سمتش تو پ ...

هعی عزیزم چی بگم🙂

شاتارو خوندی؟فک میکنی من مقصرم؟

مرسی عزیزم❤️این یکم مودیه برای همین ترسناکه از نظرمهم اینکه واقعا حس‌میکنم پا گذاشتم روی خط قرمزش و ...

دوس پسر منم قاااااطیه 

نگران نباش اصلا

پسرا خط قرمز ندارن که😂😭

ایشالا برمیگردی از نزدیک حلش میکنین❤

صبح میشه این شب :)

دوس پسر منم قاااااطیه نگران نباش اصلاپسرا خط قرمز ندارن که😂😭ایشالا برمیگردی از نزدیک حلش میکنین❤

بخدا ی‌مدته دارم میگم این چه غلطی بود کردم 😂ایشالله واقعا دعا کن برام عزیزم❤️

نههه خدانکنهمنم همینم وقتی سوتی میدمدنبال ذکر و معجزه م😭😂چشمممایشالا

😂😂منم میخام نظر کنم بخیر بگذره

بخدا من سوتی ندادم چاره نزاشت برام🤦🏻‍♀️

مرسی ازت❤️

تورو خدا واقعا کار من خیلی بد بوده؟

تقریبا اره نباید پیله کنی خودت بچسبونی بهش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم ناراحت شدم به دوستم گفتم از شماره خودش بلاک نیستند پیام میدم براش کپی کنه بفرسته

ببین ازت سوءاستفاده کرده الانم مثل دستمال کاغذی پرتت کرده بیرون، ارتباطتون در چه حد بوده؟؟

هعی عزیزم چی بگم🙂شاتارو خوندی؟فک میکنی من مقصرم؟

نه شاید یکم‌ مقصر باشی چون خب اون دوست نداشته کسی از رابطتون چیزی بدونه و تو تعریف کردی ولی باز اونم زیاده روی کرده انگار دنبال بهونه بوده