2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

167 بازدید | 24 پست

ما یه مقدار پول داریم که اگه بخوایم مسکن بخریم با متراژ کوچیک و از یه منطقه متوسط به پایین میتونیم بخرم ... شوهر اصرار  داره پول بذاریم بانک مسکن بعد یه سال خونه ی بهتر و تو منطقه خوب بخریم..... فقط میترسم تا یه سال قیمت مسکن افزایش پیدا کنه... به نظر شما به ریسک کردنش می ارزه؟ 

ما یه خونواده ی چهار نفری هستیم شوهرم میگه 80 متر به دردمون نمیخوره.... 

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا حساب کتاب نداره ، نمی تونم بگم ، شاید گرون شد ، این اتفاق برای فامیل ما افتاد خیلی ضرر کرد ، البته پولشو بانک مسکن نداشت ولی بعد فروشش قیمت ها خیلی بالاتر رفت

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

گرون شد بعضی جاها وقتی کسی نخرید مجبور شدن  ارزون تر بدن تا فروش بره

خود ما یه خونه ی قدیمی داشتیم 250 میخواستیم بفروشیم ولی چون کسی سراغش رو نمی گرفت مجبور شدیم 230 بفروشیم

و چندین نفر هم مثل ما

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
فکر میکنین مسکن تو رکوده سال آینده. 

من میگم فعلا همین خونه روبخرید بازپول جمع میکنید انشالله چندسال بعد یه عالیشومیخرید،،هشتادمترم واسه چهارنفرمناسبه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹