2777
2789

من  ۲۸ با همسرم رفت و آمد کردیم 

کم کم خوشمون اومد ۲۹ ازدواج کردیم الان سی سالمه و باردارم 

دیگه قضیه بینمون جدی شد و با خانوادم صحبت کرد گذاشتم دستمو بگیره و بغلش کردم 

ولی دوستام هیچ کدوم اینطوری نبودن همون موقع کم سن وسال بودیم ۲۰ ساله دوست پسر داشتن و بوس و بغل و مسافرت 

دوست صمیمیم میگه جذابیت بیست سالگیت بدون استفاده از دست دادی 

شوهرم دوسال از من بزرگتر اونم دوست دختر داشته از همون بیست و میگه ادم اون موقع احمق تر و هیجانی تر بیشتر خوش میگذره ولی الان ارامشش و حالت بهتر و پیشرفت الانم بیشتر  

به نظرتون کدوم سبک زندگی درست ؟ 

دارم فکر میکنم بچه ام مثل شوهرم بزرگ کنم یا خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبک زندگی خودت خوبه 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

مثل شوهرت ب شرطی که چارچوبی هم باشه و از ی حدی بالاتر نره 

خودم بیست سالم هست و با مادر و پدرم چهل سال اختلاف سنی داریم حرف از دوست و اینا ک بشه حرفای بدی بهم میزنن در حالی که دوستام همه دوست پسر این کافه باهاشون هستن

واقعا زندگی ام ب صورت یکنواخت لذتی تو زندگی ندارم هیجانی نیست 

منم مثل تو بودم . همیشه یه چیزی اذیتم می کنه اونم اینه که چرا جسارت نداشتم پیشنهاد های پسرا رو قبول کنم شاید به ازدواج ختم می شد و اینجوری سنتی ازدواج نمی کردم. حسرت عشق دارم. اینکه جرات نکردم پیشنهاد های عشق دیگران رو بپذیرم و آخرش با کسی ازدواج کردم که عاشقم نبود

رابطه جنسی قبل ازدواج اوکی نیست جدی 

ولی اینکه وارد رابطه و اینا هم نشی و خیلی سختگیری کنی در حد دست کسیو گرفتن و اینا اشتباهه 

بار ها دیدم پسرایی رو که قبل ازدواج دست به نامحرم نمی‌زدن بعد ازدواج تازه یاد دختر بازیاشون افتادن 

میشه،بلاخره🌄🌱