2777
2789
عنوان

منو نخواست بخاطر مامانش

162 بازدید | 19 پست

ما ۷ ماهه تو رابطه بودیم..چند شب پیش با مامانش صبحت کرو ولی مامانش قبول نکرد گفت من عروسمو انتخاب کردم خودمون ازدواج فامیلی میکنیم این دختره رو نمی‌شناسیم غریبس فلان..

بهم گفت من تلاشمو کردم مامانم قبول نمیکنه اگه میخوای رابطمون ادامه میدیم ولی به ازدواج احتمال کمه ختم شه..

منم تمومش کردم💔چند شبه کلا دارم گریه میکنم دلم واسه خودم میسوزه.

زیبا همچون ماه🌚✨

۷ ماه که رقمی نیست

پسر بچه ننه پیش مامانش بمونه بهتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ نمیگن پسرای امروزی پرنسس شدن، اگه مرد واقعی بود و دوستت داشت به مادرش اصرار میکرد. وگرنه چی بهتر از دختری که خودت میشناسیش و انتخابش کرده بودی از قبل برای رابطه.

اره ولی خب کمم نیست از این ناراحتم ک منو نخواست اگه میخواست پشتم میموند

کمه اتفاقا

واسه شناخت عددی نیست

شناختیش دیگه

صاحبش مادرشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوبه ۷ ماهه فهمیدیمطمئن باش میخواستت هر جوری بود مادرشو راضی میکرددنبال بهونه بود که بره

از همین میسوزم.

من کلی اذیت شدم کلی تحملش کردم از خودم گذشتم کوتاه اومدم ولی اون هیج تلاشی واسم نکرد

زیبا همچون ماه🌚✨

همون بهتر که بچه ننه رفت!

چون اگر میرفتی ازدواج میکردی مامانش با دخالتهاش زندگی ات را خراب میکرد!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

چیکار کنم دلم آروم شه؟🫠

سنت احتمالا کمه

زمان میگذره جوری که اسمشم یادت نمیاد