2777
2789
عنوان

به شوهرم غذا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 48 پست
هیچی میگفت بلند شو گوشی م رو بیار گفتم ولش کن خودت برو برش دار هی میگفت برو بردار ببین کی منم گفتم ح ...

دلیل قهرتون الکیه...بعد اینکه میتونستی ملایم تر بگی همون اول ....یا براش ببری....چی میشد مگه....

شوهرتم الکی داره کش میده....حالا اومد براش غذا بگیر بگو بیا آشتی کنون...😉

بعدم با هم مهربون تر حرف بزنید...مثل روزهای اولی که با هم آشنا شده بودین....

من فکر میکنم زن و شوهرا هر چقدر هم که از عمر ازدواجشون بگذره،نباید حرمت یه سری چیز هارو بشکنن..مثلا تو دعوا به هم یا به خانواده هم فحش ندن..

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی میگفت بلند شو گوشی م رو بیار گفتم ولش کن خودت برو برش دار هی میگفت برو بردار ببین کی منم گفتم ح ...

به پدر و مادرت فحش داده تو رو پس زده عذر خواهی کردی ناز کرده بازم غذا می‌بری سگ محلش کن مگه چی گفتی تو که ندیدی چه خرید پشت گوشیه اگرم گفتی از رو ناراحتی گفتی اون چرا فهمیده فحش داده واقعا اسی آنقدر رو دادی که اینجوری جواب میگیری ولش کن

بیاید جاتونو عوض کنید...اگه شما جای شوهرتون بودین و شوهرتون میگفت یه آدم بی ارزش زنگ زده و بعد خودتون میدیدین مادرتونه،ناراحت نمیشدین واقعا؟

مطمئنم همونجا چمدون میبستین میرفتین خونه ی مامان باباتون.

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

دلیل قهرتون الکیه...بعد اینکه میتونستی ملایم تر بگی همون اول ....یا براش ببری....چی میشد مگه....شوهر ...

چقدر شوهر پرستین‌ 

اَه 

مگه چیه‌ شوهر آخه

یکمم اونا ناز بکشن‌ خب 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

چقدر شوهر پرستین‌ اَه مگه چیه‌ شوهر آخهیکمم اونا ناز بکشن‌ خب

عزیزم شوهر پرست نیستم...دارم از بیرون به ماجرا نگاه میکنم و به نظرم جفتشون مقصر بودن.و دلیل قهرشونم الکیه.

چقدر شوهر پرستین‌ اَه مگه چیه‌ شوهر آخهیکمم اونا ناز بکشن‌ خب

خیلی از این موقعیت های زندگی رو میشه با خنده و شوخی رد کرد،،ولی خوب باید بلد باشی که از اول زندگی رو چطور پیش ببری...کلا با قهر کردن تو زندگی زناشویی موافق نیستم...قهر مال بچه هاست

عزیزم شوهر پرست نیستم...دارم از بیرون به ماجرا نگاه میکنم و به نظرم جفتشون مقصر بودن.و دلیل قهرشونم ...

نه یبار کامنت هاتونو‌ بخونید 

کاملا طرف شوهره‌ هستید

اونم شوهر فحاش که به پدر و مادر اسی فحش داده و اسی رو داره پس میزنه‌ 

خیلی از این موقعیت های زندگی رو میشه با خنده و شوخی رد کرد،،ولی خوب باید بلد باشی که از اول زندگی رو ...

آره قهر خوب نیست ولی اینجا شوهره عین بچه ها قهر کرده

نصف طلاق های کشور به خاطر مشاوره هایی هست که اینجا میدن کاربرا😅

چون خودشون یا مجردم و کم سن یا زندگی خوبی ندارن میخان همه زندگیا بپاشه و با یه دعوای خیلی کوچیک نسخه طلاق میپیچن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نه یبار کامنت هاتونو‌ بخونید کاملا طرف شوهره‌ هستیداونم شوهر فحاش که به پدر و مادر اسی فحش داده و اس ...

کامنتامو خوندم...گفتم قهرتون الکیه....شوهرتم الکی داره کش میده....بعدش هم من نظر خودمو گفتم...به نظرم استارتر حرف خوبی نزد و موقعیت رو درست مدیریت نکرد....من خودم اگه بودم همچین حرفی نمیزدم..