2777
2789
عنوان

به شوهرم غذا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم براش میسوزه نمی دونم چرا

خب عزیزه من چرا دل اون برای تنهایی تو نمیسوزه؟؟ این حس مادرانه رو بذار کنار ک هرچی بشه ناهار و‌شامش ب راه باشه

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
دوستانی که میگن نه بدون اینکه بدونن قضیه چیه بر چه اساس میگن نه؟

چون ایشون داره میگ بیرون نمیبرش و بهش اهمیت نمیده اما برای دوستاش وقت داشته دیگ چه اساسی باید باشه تا ما زنا یکم ب خودمونم فکر کنیم

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
آره....سر چی قهر کردین؟نذار زیاد قهر بمونید....هر بحثی پیش اومد قهر نکنید....

هیچی میگفت بلند شو گوشی م رو بیار گفتم ولش کن خودت برو برش دار 

هی میگفت برو بردار ببین کی منم گفتم حتما یه آدم بی ارزش ولش کن حوصله ندارم بیارم 

بعد مادرش بود که داشت زنگ میزد 

بعد اومد که پدرو مادرم فحش داد من هیچی نگفتم 

بعد چند بار رفتم عذر خواهی محل نداد و کلا پس زد

نه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بله ببر 

قهر طولانی مدت باعث میشه صد سال تورو نبینه هم براش مهم باشه 

شما که قصدت طلاق نیست 

پس زندگیتو خراب نکن و خودتم آزار نده 

به خودت برس برو بیرون برای خودت خرج کن سعی کن شاغل بشی و‌بهش وابسته نباشی 

اما این بچه بازیا هیچ فایده ای نداره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.