2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بله مادرم 💔💔💔۴۴سالش بود فقططط. بدون هیچ بیماری و سابقه ی خانواده گی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بله بابام

منم متأسفانه ۱۶ روزه بابام در اثر سکته قلبی فوت شده 😭 ولی به بیمارستان نرسید، روح پدر عزیزت شاد باشه، پدرتون سکته قلبی کردن یا ایست قلبی؟ تو بیمارستان بودن؟ اگر اذیت نمیشی میشه بگی چند سالشون بود و چطوری اتفاق افتاد؟ آخه من ذهنم خیلی درگیره 😓

سلام. بله مادرم 💔💔💔۴۴سالش بود فقططط. بدون هیچ بیماری و سابقه ی خانواده گی

الهی 🥺 روحشون شاد باشه عزیزم 🫂 من بابام ۱۶ روزه در اثر سکته فوت کرده 😭 مامان گلتون سکته قلبی بودن یا ایست قلبی؟ تو بیمارستان بودن؟ اگر اذیت نمیشی میشه برام تعریف کنی چطوری پیش اومد؟ من آخه بابام تو خونه فوت شد و از چند ساعت قبلش حالش بد بوده

الهی 🥺 روحشون شاد باشه عزیزم 🫂 من بابام ۱۶ روزه در اثر سکته فوت کرده 😭 مامان گلتون سکته قلبی بودن ...

ممنونم عزیزممم. روح پدرت شاد 

نه مثل پدرت تو خونه بود. صبح پا شد گفت نفسم بالا نمیاد کمرم درد مبکنه.. تا اورژانس بیاد ۳تا سکته قلبی پشت هم زد و اخرم مرگ مغزی 😭😭😭😭

بگم که چند هفته قبلش عمل بالا کشیدن رحم انجام داده بود اما مبگفت پاهام درد میکنه 😭😭نمیدونستم چیه.. اما برای فوتش و چیزهایی که مبگفت فهمیدم لخته خون بوده که تو بدنش در حال گردش بوده و کشیده شده سمت قلبش.. اما چه فایده مادر من که زنده نشد.. خدا لعنت کنه کادر اتاق عمل بخصوص دکترش رو.. این اتفاق برای ۲٠ساله پیشه. اون موقع نه موبایل درست حسابی کسی داشت نه اینترنت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره بابابزرگم

روحشون شاد 😓 چند سالشون بود؟ اگر سئوالم اذیتت نمیکنه، میشه تعریف کنی چطوری اتفاق افتاد؟ تو خونه بود یا بیمارستان؟ مال چه زمانی هست؟ من ۱۶ روزه بابام فوت شده 😭

عزیز دلم 😓 منم مامانمو ۷ سال و نیم پیش از دست دادم و الانم بابامو 😭

هووفف.. خدا رحمتشون کنه عزیزم.. سخته.. متاهلی یا مجرد؟ 

هووفف.. خدا رحمتشون کنه عزیزم.. سخته.. متاهلی یا مجرد؟

ممنونم عزیزم سلامت باشی.. متأهلم و یه دختر دارم که از مهر باید بره کلاس اول.. ولی میدونی هیچ کس پدر و مادر نمیشه هییییچ کس

ممنونم عزیزم سلامت باشی.. متأهلم و یه دختر دارم که از مهر باید بره کلاس اول.. ولی میدونی هیچ کس پدر ...

اره هیشکیییی. نمیشه. ـمن که ۲٠ساله فوتت کرده مامانم. هنورزرم داغش برام تازه س. جلو چشمام پر پر شد.. 😭😭😭هنوزم شوک ناشی از ابن اتفاق باهامه.. یهو پنیک میشم