2777
2789
عنوان

جون عزیزتون بیاید

165 بازدید | 31 پست

یه مادرشوهر دارم که هر جا با هر کی هر لحظه هر ثانیه داره غیبت منو میکنه 

و 

منو مار هفت سرخونخوار بد و ……….جلوه میده پیش همه 

همه رو میخواد دشمن من بکنه و از اونجا که خیلی ادم عوضیی هست طوری بیان میکنه که متاسفانه متاسفانه۹۹درصد حرفاشو باور میکنن 

زورم بهش نمیرسه 

اینو باید چیکارش کنم 

راهی روشی چیزی بلدید بگید تا اخرعمر دعاگوتون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری ینی ببینم و بشنوم و دم نزنم ؟؟

بله، بیشتر شما مادر شوهر را مار هفت خط تصور کردی برای خودت، هرچی گفت بگو چشم در ظاهر، باهاش لج نکن، کلی جلوی خوش تعریف خودش رو بکن، بگو چقدر من شانس دارم که شما رو دارم، بهش محبت کن، سخته ولی شدنیه، بعد کم کم هم تو توی دل مادر همسرت جا می گیری، هم اون توی دل شما، زندگی میدان جنگ نیست، گاهی آدم باید کوتاه بیاد

بله، بیشتر شما مادر شوهر را مار هفت خط تصور کردی برای خودت، هرچی گفت بگو چشم در ظاهر، باهاش لج نکن، ...

ممنون از راهنماییت دوست گلم 

ولی 

من بشخصه حالم از این ادم بهم میخوره 🤮

خودت باش قرار نیست کاری کنی

آدما بمرور زمان تو رو میشناسن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون از راهنماییت دوست گلم ولی من بشخصه حالم از این ادم بهم میخوره 🤮

عزیزم مادرشوهر منم ی جوری غیبت منو کرده که همه منو عفریته می‌دونن و اونو فرشته چرا چون تو غیبت کردن ماهر شده و من نمیتونم از خودم دفاع کنم کل طایفه شوهرم منو ی زن بدجنس میبینن .اما برام دیگه مهم نیست واگرارش  کردم به خدا و انشالله تقاص پس بده

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بی خیالش شو 

این مدلا عین ضبط میمونن 

هی زر زر می‌کنند 

یه سری مادرشوهرم جلو مادرم داشته بد منو میگفته

یه ساعت وراجی میکرده 

مادرم گفت تهش منم گفتم خدا مرگش بده (مادرشوهرم خیلی لهجه داره مادرم متوجه نشده منو میکه فک کرده یکی دیگه رو میکه)

همشون همینن.کل کل نکن ولت می‌کنه

متنفرم ازش 

باور نمیکنی چقدر عوضیه تا میشینه یجا شروع میکنه بدگویی از من و مظلوم نمایی از خودش طوریکه طرف منو میبینه قشششنگ معلومه پر شده از سمت خانوم 

ممنون از راهنماییت دوست گلم ولی من بشخصه حالم از این ادم بهم میخوره 🤮

خواهش میکنم، یه سیاست زنانه یادت میدم خوب گوش کن، همیشه پیش همسرت تعریف و خوبی مادرش رو بگو، هرچند از ته دل نباشه، بعضی از وقتها خیلی به ندرت اگه ناراحتی از مادر همسرتون، به همسرت این جوری بگو: من مامان رو خیلی دوست دارم خیلی قبولش دارم ولی امروز یکم دلگیر شدم ازش ولی مهم نیست چون خوبی هاش خیلی زیاده، همین، بعدهمسرت ازت می پرسه چی شده، با کمال احترام و با روی خوش بازگو کن، همین، دیگه ادامه نده، هر وقت که از خونه مادر همسرت برگشتید توی راه از همسرت بابت اینکه شما رو به خانه مادرش آورده تشکر کنید، در خانه مادر همسرتون کمک کنید بیکار نشینید، اگه یک زمان مادر همسرتون خواست غیبت شما رو به همسرتون بکنه، همسرتون باور نمی کنه چون شما همیشه خوبی مادرش رو گفتید در نتیجه یه جایگاه ویژه نزد همسرتون دارید، موفق باشید و با سیاست

همشون همینن.کل کل نکن ولت می‌کنه

نه نگو منم مادرم مادرشوعره بخدا عروسامون رو چشماشن جوری که وقتی عروسامون بگیم امروز خونه مادرم دعوتن ذوق مرگ میشن ..کلا با عروسامون پارک می‌ره  گردش دور دور خیلیم بهشون خوش میگذره

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بی خیالش شو این مدلا عین ضبط میمونن هی زر زر می‌کنند یه سری مادرشوهرم جلو مادرم داشته بد منو میگفتهی ...

😂😂😂😂😂

باحال بود بخدا 

پس مال توام مثل مال منه 

ببین این مادر شوهر تنها کس هایی که نتوسته تا حالا مخشونو بزنه بر علیه من پدر مادرم هستن جدیدا هم‌ شوهرم خام حرفاش نمیشه قبلنا اونم گول میزد 

این هیچ رقمه درست نمیشه مخم داره سوت میکشه از دستش