2777
2789

من پوستم سبزست نه اونقدر سبزم که بگی برنزه نه اونقدر روشن که به گندمی بخوره 

ولی همش سرش اذیت شدم ، بقیه آدمایی که سبزنو دیدما  هیشکی هیچی بهشون نمیگه 

ولی مامانه من برمیگرده  میگه تو قهوه‌ای  من ی روسری قهوه‌ای  پوشیده بمن میگه چقدر قهوه‌ای هم قیافت قهوه‌ای هم روسریت 😭😭😭ی بارم بهم میگه کرم بزن سفید شی چرااا آخه چه مشکلی داری 

اون از عشقمم‌ که بخاطره رنگ پوست منو ول کرد رفت با ی دختر سفید 

مگه من جه گناهی کردم که هعی باید دلم بشکنه مگه سبزه چقدر بده 😭😭😭😭

زیبایی و زشتی در صورت انسان نیست. 

در نگاه طرف مقابله. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سبزه ام رو به سیاه 😂اینجا گفتن مده منم باور کردم رو این روحیه دارم میرم جلو 

دیگ ایرانی جماعت سفید پسنده نمیتونی تغییرش بدی 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

منم سبزم...مهم نباشه برات،خدا اینشکلی آفریدت نمیتونی خودتو بکشی.به حرف هیچکسی اهمیت نده.مهم اینه خودت خودتو زیبا بدونی عزیزم اونموقع همه هم تورو زیبا خواهند دید

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

منم بچه بودم یکی از دوستام مسخرم میکرد میگفت تو ته گرفتی

داداشش ی دوس دختر سفید داشت میگفتم خوشحالشون چقدر خوشگلن

دختره بعد جندسال داداششو. یچوند و ازدواج کرد با یکی دیگ و بعدش طلاق گرفته

داداش با زن مطلقه 20سال یززگتر تز خودش با 2تا بچه تزدواج کرد

خود دوستمم باباش ب مادرش خیانت کرد یا یکی از همسایه هامون و ابروش رفت و از اون محل رفتن

خوشبختی اصن ب اینا نیس

الان سرمو بزنی حاضر نیستم حای اونا باشم