2777
2789

حالم بد شده بود به یه خانم گفتم گوشیتو بده زنگ بزنم خانوادم (گوشی خودم همراهم نبود)

بعد نگفت شارژ ندارم یا بهونه نیاورد خیلی رک گفت نمیدم 

آخه بیشرف من با اون حال مگه می‌تونستم گوشی آشغال تو رو بدزدم 🫤

چه قدر مردم بی رحم شدن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

همش از بی پولیه سیسی🤧🤧🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فحش ميدي خبحتما فكر كرده براش مشكل پيش بياد ب يكي ز بزني ك براش دردسر بشه

چه دردسری برای تماس ؟🫤😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من خودم چادری ام هر مغازه ای برای خرید میرم فروشنده میافته دنبالم تا از مغازه دربیام فکر میکنن اومدم ...

اتفاقا این خانم هم چادری بود حالا نمیخوام بحث رو جاهای ممنوعه ببرم ولی خواهشاً اگر پوشش حضرت فاطمه رو انتخاب کردین سعی کنید اخلاق تون هم شبیهش باشه...

من خودم چادری ام هر مغازه ای برای خرید میرم فروشنده میافته دنبالم تا از مغازه دربیام فکر میکنن اومدم ...

الهییییی عزیزم 

طلا که پاکه.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اتفاقا این خانم هم چادری بود حالا نمیخوام بحث رو جاهای ممنوعه ببرم ولی خواهشاً اگر پوشش حضرت فاطمه ر ...

عزیزم فکر نمیکنید خیلی طلبکارید؟

منم اگر بودم میدادم

اما طبیعتا آدم نمیتونه توی خیابون به هر آدم رندومی اعتماد کنه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اتفاقا این خانم هم چادری بود حالا نمیخوام بحث رو جاهای ممنوعه ببرم ولی خواهشاً اگر پوشش حضرت فاطمه ر ...

میدونی عزیزم ، تو دنیا دیگه هیچی سر جای خودش نیست... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400