2777
2789
عنوان

به یکی گفتم گوشیتو بده زنگ بزنم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 35 پست
ب كي دادي؟چرا پس نميداد؟والا من گوشيم رو دست خانواده خودمم نميدم چ رسد غريبه 😄

یه خانم پیری تو بازار بود گفت کار واجب دارم دلم سوخت- نیم ساعت زنگ زده بود با یه اقایی دعوا میکرد پشیمون شدم از خوبی کردن😑

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

یه خانم پیری تو بازار بود گفت کار واجب دارم دلم سوخت- نیم ساعت زنگ زده بود با یه اقایی دعوا میکرد پش ...

نيم ساعت 😄 گوشي رو ميقاپيدي از دستش

من ي بار زن مشكل دار ك كنار خيابون مي ايستن ازم گوشي خاست بهش ندادم مث همين استارتر بهش بر خورد گفتم ب درك تازه زبون درازي هم برام كرد

بعدش ي اقايي اومد با ماشين جلوش ايستاد كمي حرف زدن اينم رفت جلو  نشست سوار شد … حدسم درست بود راجع بهش

قيافش هم شبيه معتادا بود زنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نيم ساعت 😄 گوشي رو ميقاپيدي از دستشمن ي بار زن مشكل دار ك كنار خيابون مي ايستن ازم گوشي خاست بهش ند ...

هی میگفتم خانم بابام منتظره زنگ بزنم بیاد دنبالم حالا الکی ولی هی میگفت باشه بعد شروع میکرد با زبون محلی دعوا کردن-منم عین جوجه اردکا راه افتاده بودم دنبالش گوشیمو پس بده☹️😂

خوبه که ندادی دزدی به کنار ادم دوست نداره شمارش بیافته دست کسی

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

هی میگفتم خانم بابام منتظره زنگ بزنم بیاد دنبالم حالا الکی ولی هی میگفت باشه بعد شروع میکرد با زبون ...

چ خوش خيال بوده خط اعتباري واسه اين وقتها خوبه ك شارژش تموم بشه قطع بشه

اره از همين بدم مياد شماره بيفته دست يكي حالا بيا ثابت كن من اوني نيستم ك فكر ميكني

چی بگم بعضی ها باعث شدن ما بد دیده بشیم تو جامعه

مهم نیست

کاش بدونن که خوب و بد به ظاهر نیست... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400