2777
2789

خاله بزرگوارم احتمالا ناخواسته باردار شده ! وسط بارداری هم رفته جراحی کنه چون فشار چشم و مغزش رفته بالا 

۲ تا بچه ۹ ساله بیش فعال داره که هرروز چندین ساعت درگیر کاردرمانی و گفتار درمانی و بازی درمانی هستن .بچه هاش کجاست؟ یکیش خونه اون یکی خالمه یکیش خونه ماست . اینی که خونه ماست انقدر رو مبل ها پریده که وسط مبل گودال تشکیل شده میشینی میفتی توش   

انقدر صندلی آشپز خونه رو برده آورده و مالونده به یخچال که چندتا فرو رفتگی تو یخچال ایجاد شده 

کل چینی های مامانم لب پر شدن . خودشو پرت میکنه روی تخت من تختم به صدا افتاده 

دلم براش میسوزه دست خودش نیست این کارها . دارو هم مصرف میکنه ولی واقعا خسته شدممممممممممم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی کنارت نمیشینه؟بهش عکس کتاب نشون بدی؟ دستاشو بگیری با هم برقصید؟ شعر بخونید؟

اصلا نمیشنیه . نمیتونه بشینه 

حتی میخواد کارتون ببینه از مبل وارونه آویزون میشه (سرش زمین پاهاش رو مبل) و تاب میخوره تا نیم سافت کارتون بیفته 

وای من اصلا تحمل بچه ندارم سه روز بچه های خواهرم خونه مون بودن بیش فعالم نبودن روانی شدم یه چیزی بدی ...

ما خونمون بچه نداریم . از اول هم نداشتیم . من و مامانم و بابام بودیم . همیشه سکوت مطلق بوده 

واقعا دارم دیوونه میشم 

نهههه پسره دوتاشون پسرن اون یکی خالم که اون قل پیششه دیروز زنگ زده بود گریه میکرد میگفت دیگه خسته ش ...

وای بنده خدا از زندگی سیر شده 

بیچاره مادر بچه ها دلم سوخت براش