2777
2789

اصلا خونه عاشون رو ببنید میگید ما داریم تو لونه موش زندگی میکنیم 

ما دوساعت تو خیابون صبر میکنیم تا یک نفر سوارمون کنه اونا با ماشین آخرین سیستم و با راننده شخصی هر جا بخوان میرن 

ما خودمون رو بکشیم ماهی ده تومن در آمد داشته باشیم اونا روزی یک میلیارد در آمد  دارن 

اونا هر روز بهترین رستوران های شهرن ما چی بشه بعد ۶ ماه یک رستوران بریم کباب بخوزیم 

اونا بهترین سفر. های خارجی میرن آنوقت نهایت سفر ما به شابد العظیم هست 

یکی مثل من با سی تومن حقوق لنگ‌ پول یارانست که کلش یه تومنه اما اونا یه تومن صدقه میدن به گدا 

کلا زندگی واسه پولدار ها ساخته شده 

نگید تلاش کن جمع کن من حتی اگه روزی سی میلیون درآمد. داشته باشم نمیتونم همچین زندگی بسازم 

خیر ببینن 

خوشبحالشون 

منم خیلی دلم میخاد یروز چشم بسته کلی خرید کنم اما متاسفانه هیچ وقت ندارم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا بلدن چطور هر جوری شده برسن 

نمی‌خوام ناراحتتون کنم اما به جای حسرت خوردن 

تموم تلاش و زورشونو زدن و حقشونو از دنیا گرفتن..

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

اونا بلدن چطور هر جوری شده برسن نمی‌خوام ناراحتتون کنم اما به جای حسرت خوردن تموم تلاش و زورشونو زدن ...

زمان قدیم میشد اما الان نمیشه الان روزی سی میلیون تومن هم درآمد داشته باشی نمیتونی همچین زندگی واسه خودت بسازی 

من تلاش میکنم و ماهی سی تومن درآمدمه اما کلی بدبختی و قسط و قرض دارم 

هههه اره ارواح عمم عمرا اگ با زور خودشون باسه حداقل حداقل یه پدر حمایتگر دارن

چرا فکرمی‌کنین نیست؟

آره نسل جوان شاید کمتر باشن 

اما نسل قدیم پدر و مادر حمایتگر کجا بود؟

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

زمان قدیم میشد اما الان نمیشه الان روزی سی میلیون تومن هم درآمد داشته باشی نمیتونی همچین زندگی واسه ...

منم نمی‌گم راحته 

میشه اما سخته 

اولشم از ذهنیت درست شروع میشه.