2777
2789
عنوان

واقعا زندگی پولدار ها خیلی با ما فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 31 پست
چرا فکرمی‌کنین نیست؟آره نسل جوان شاید کمتر باشن اما نسل قدیم پدر و مادر حمایتگر کجا بود؟

بازم اشتباه میکنی 

شما یه نفر نام ببر من بت میگم پدر یا جدش یه ارث خوب بش داده اول یا مثلا ژن خوبی داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم اشتباه میکنی شما یه نفر نام ببر من بت میگم پدر یا جدش یه ارث خوب بش داده اول یا مثلا ژن خوبی دا ...

نمونش پدرم 

نمونش عموم،داییم،خاله هام،شوهر عمم 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

این مال ثروت همش حساب کتاب داره بعدا معلوم میشه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چقد حقوقت خوبه اسی

من لیسانس حسابداریم

بعد ۴ سال هنوز اداره کار میگیرم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂