2777
2789
خدا نکنه 💚خو نیدوووووونم واقعی، همش میگم لبو بوده حتمی، 😁 اون صد میلیون رو چیکار کردیییییی هااااان ...

😂😂😂 نمیدونم چیکار کنم طلام فعلا گرونه🥲

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر ، اگه اون پول رو هنوز داری همین الان برو بخر این حرفه من رو تو این تاریخ یادت نره 😉💚 فدا

پولشو مامانم میده بهم چون دارم میرم شهر دیگه پس طلا های ظریف میخرم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

والا دیگه با یه عروسک یه تومنی پز دادن همه جای دنیا حتی افغانستان هم قفله چون یه تومن رقمیه که حداقل ...

1 تومان نیست 

اصلش که حالا اصل هم نیست ۵ تومان هست حدودا

پز چیه بلکه یکی علاقه داره

دهه شصتیها میدونن یه عروسک مد شد که زمانش گرون هم بود به اسم عروسک زشت

زشت بود ولی همه دوس داشتن 

میخریدن

1 تومان نیست اصلش که حالا اصل هم نیست ۵ تومان هست حدوداپز چیه بلکه یکی علاقه دارهدهه شصتیها میدونن ی ...

خب ایشون یه تومن خریده بود عروسکشو می‌گفت پول داشتم دلم خواسته بخرم انقد نمی‌تونیم بهترین فشاری شدین و فلان 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب ایشون یه تومن خریده بود عروسکشو می‌گفت پول داشتم دلم خواسته بخرم انقد نمی‌تونیم بهترین فشاری شدین ...

دو تا تاپیک لبوبو بود

یکیش من پرسیدم از اسی چند میگفت فروشنده گفت ۵

پس چجوری ۱ تومان خریده؟

یه عده عقده ای شدن با همه چی پز میدن

یکی دو هفته پیش هم بحث ایفون بود و یادم نمیاد دیگه چی 😂

دو تا تاپیک لبوبو بودیکیش من پرسیدم از اسی چند میگفت فروشنده گفت ۵پس چجوری ۱ تومان خریده؟یه عده عقده ...

خیر ایشون به تاپیک رو میگم که شما ندیدینشو اونجا هم کسی ازش قیمت نپرسید بلکه خودش گفت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خدا شفا بده خلاصه دلار صد رو رد کردهیه عده با عروسک پز میدن و یه عده هم دعوا میکنن سرش

والا اون دختر بچه ۱۷ ساله رو نمی‌گم خود خدا کمک کنه وضعش خیلی وخیم بود کاری از دست تراپیست اینا برنمیومد