2777
2789
عنوان

درونگرا ها بیاین‌هم دردی کنیم

83 بازدید | 18 پست

چرا همه از ما توقع باهمه گرم‌بگیریم

همه جا بریم ،خواهرمن برونگراس باهمهه عالم بگو بخند داره ،بعد منو ک میبینن هی میگن فلانی خودشو گرفته و فلان اعصابمو بهم میریزه

وای دقیقا 

جدا از درونگرایی من کلا نمیتونم با هر آدمی

ارتباط بگیرم ، دیگه کلا فاجعه تو فاجعه ست برام

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه این حرفارو می‌شنوم 

بدون اینکه منو بشناسن ....سریع اینو می‌شنوم که طرف چقدر خودشو گرفته

دیگه برام عادی شده 

البته سعی میکنم خوش مشرب باشم، و گاهی در حد اینکه اذیت نشم ،همصحبتی  میکنم 

من خیلی فکری میشم در موردش ولی خب واقعا مدل من اینه

فدا سرت بهشون توجه نکن واقعا اینکه فکر کنن مغروری یا چی مهم نیست چون در هر صورت و هرررررررر شکلی که باشی مردم حرف میزنن

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

همیشه این حرفارو می‌شنوم بدون اینکه منو بشناسن ....سریع اینو می‌شنوم که طرف چقدر خودشو گرفتهدیگه برا ...

منم با روی باز سلام احوال پرسی دارم اما واقعا نمیتونم شروع کنم ب حرف زدن

درون‌گراها یه سوال خجالت می‌کشید حرف بزنید یا حوصله ندارید ؟

در واقع حرفی برا گفتن نداریم من خودم هیچوقت نمیتونم شروع کننده بحثی باشم ،مثلا پسر عموم میگه خواهرت از دور مارو میبینه دست بلند میکنه ولی تو میبینی روتو اونور میکنی😂😂ابجیم همش خیره تو چشمای بقیه من متنفرم از اینکار

ارهه ولی اینکه مادر دوتا بچم همش مشکل دارم با خانوادخ شوهر

بلاخره باید بپذیرن هر کسی یه شخصیتی داره و یه شکلیه.  نباید همه که باب میل دیگران باشن.  

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم...