میمون_شاه مدیر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 894 عنوان درونگرا ها بیاینهم دردی کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 18 پست چرا همه از ما توقع باهمه گرمبگیریمهمه جا بریم ،خواهرمن برونگراس باهمهه عالم بگو بخند داره ،بعد منو ک میبینن هی میگن فلانی خودشو گرفته و فلان اعصابمو بهم میریزه 1404/05/24 | 17:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2048 درونگراها یه سوال خجالت میکشید حرف بزنید یا حوصله ندارید ؟ حوصله دارم ،خجالت هم نمیکشم فقط نمیتونم موضوع پیدا کنم ،و گرنه ازم سوال بپرسن ،جواب میدم
khamooosh عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 828 نپذیرفتن و سالهای سال باهاشون مشکل دارم میگن با مادر خواهرت خودت خوبی با ما نه🤣 اگه تو مشکلی نداری بذار هر جور دوس دارن فک کنن 😁😁 خب مامان و خواهر خود آدم فرق داره دیگه دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم...
میمون_شاه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 894 اگه تو مشکلی نداری بذار هر جور دوس دارن فک کنن 😁😁 خب مامان و خواهر خود آدم فرق داره دیگه میگن تو خودتو میگیری تو قاطی ما نمیشی جایی میرن ب من نمیگن ،ولی بعد میگن تو خودت باید میومدی!من چیزی ب دلم نیست ولی اونا میگن تو خودتو از ما جدا میکنی و فلان
khamooosh عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 828 میگن تو خودتو میگیری تو قاطی ما نمیشی جایی میرن ب من نمیگن ،ولی بعد میگن تو خودت باید میومدی!من چیزی ... اگه من بودم برام اهمیتی نداشت. حالا میخوای باهاشون حرف بزن بگو ممکنه تو رفتارم نشون ندم ولی از بودن کنار شما لذت میبرم دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم...