2777
2789
عنوان

بچه ها تو خونه همه چشمشون به غذای رژیمی منه بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 64 پست
همیشه دلم واسه بعضی از باباها میسوزه، از لقمه خودشون میزنن، میلیون میلیون خرج بچه هاشون میکنن، بعد ب ...

نمیدونم طرز حرف زدنم درست نبود بخاطر عصبانیت بیش از حدم بود قبول دارم خودمم پشیمونم واقعا ولی خوب تو این شرایط که نه خواب درست حسابی دارم نه غذای درست حسابی درکم کنه بعد امتحاناتم براش درست میکنم اخه الان واقعا نمیتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد راجب به پدرتون صحبت کردیذ کفتار چیه؟ اون بندهی خدا جون میکنه پول در میاره حالا دو تا هویج و ...

بله درسته عصبانی بودم حرف مفت زدم خوذم قبول دارم لی واقعا الان شرایط غذا درست کردن رو براش ندارم اونم تو این شرایطم

این جوررژیم ها سیستم بدن راکلا نابود میکنه و بعدا هم دیگه جبران نمیشه

رژیم منطقیه فدات شم خودم خیلی حواسم جمع هست چون دوسال پیش پونزده کیلو کم کردم دیگه غلغلش دستم اومده الان از استرس و بیخوابی و همه و اینا باعث عصبانیتم شده

گلم فکرکنم کلا رژیم گرفتنت اینطوری به کل اشتباه باشه اونم موقع امتحانات

بله درسته فدات شم موقع امتحانات اصلا وقتش نبود ولی چون الان اراده کردم حتما تا تهش باید برم چون دیگه امکان نداره همچین اراده ای کنم

نمیدونم طرز حرف زدنم درست نبود بخاطر عصبانیت بیش از حدم بود قبول دارم خودمم پشیمونم واقعا ولی خوب تو ...

به مادرت بگو کمکت کنه

یه سری چیزا رو واسه غذات آماده کنه،یا حتی خود پدرت 

اینطوری شرایط راحت تر میشه 

به مادرت بگو کمکت کنهیه سری چیزا رو واسه غذات آماده کنه،یا حتی خود پدرت اینطوری شرایط راحت تر میشه

اخه درست کنیم براش هم نمیخوره میگه حتما از کنار بشقاب تو باشه

کاااااش من بابام زنده بود و کلا از خونه م نمیرفت و همیشه کنارم و پشتیبانم بود تورو خدا نگو اینطوری ر ...

بمیرم برات خدا رحمتش کنه بخدا یه چیزی گفتم حودم خیلی پشیمونم

بله درسته عصبانی بودم حرف مفت زدم خوذم قبول دارم لی واقعا الان شرایط غذا درست کردن رو براش ندارم اون ...

ای جانم میدونم شرایطتت سخته ولی همین قدر که پدرت کنارت هست و میاد یه لقمه باهات میخوره خداتو شکر کن،خداپدرتو واست حفظ کنه ولی یه ذوزی اینا میشه ارزو میگی کاش بود من نمیخوردم یهمم و میدادم پدرم

شاید بنده خدا میخواد بهت انرژی بده که از غذای به قول خودت بی مزت میخوره میخواد که تنها نباشی 

بمیرم برات خدا رحمتش کنه بخدا یه چیزی گفتم حودم خیلی پشیمونم

خدا نکنه عزیزم.ممنونتم

فقط میتونم بهت بگم از کنار هم بودنتون کیف کن و خیلی خیلی قدر بدون

احساس میکنم عصبی شدنت بخاطر پریود نامنظمته.برا خودت کاچی درست کن هم قوت داره هم گرمه

روم نمیشه بخدا بعضی وقتا از گرسنگی زیاد صورتم زرد زرد میشه اخه اصرارم داره حتما از بشقاب من بخوره من ...

با مادرت صحبت کن بگه بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
روم نمیشه بخدا بعضی وقتا از گرسنگی زیاد صورتم زرد زرد میشه اخه اصرارم داره حتما از بشقاب من بخوره من ...

ولی سوای این حرفا از مادرت برای پختنش کمک بخواه

میخواد از بشقابت بخوره چون اینجوری میچسبه بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی