2777
2789
عنوان

بچه ها تو خونه همه چشمشون به غذای رژیمی منه بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 64 پست
برا من اعصاب خوردیه واقعا یعنی کافیه ببینه یه چی دارم کوفت میکنم یه سیاره دیگه هم باشه خودشو میرسونه

وااای چطور دلت میاد راجع به بابات اونم برا لقمه غذا اینطور حرف میزنی.خب همون بدمزه هارو بیشتر درست کنی چی میشه حالا؟وقتی میبینی بنده خدا دوس داره خب بیشتر بپز باهم بخورین لذتشم بیشتره.بخدا دلم برا بابات سوخت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه رژیمو بذاری بعد امتحاناتت؟ با توجه به شرایط روحی و استرس امتحان گرسنگی به خودت نده ، معلومه رو ...

نه واقعا جونم گرفته شد تا وارد هفته ی دوم بشم من بشدتتت کم پیش میاد اینقدر رژیم فشرده بگیرم و کنارشم حذف قند بکنم میدونم الان رژیم نگیرم تا چند سال بعدم نمیتونم بگیرم بقول شما رو بابامم خیلی حساس شدم

از طرز بیانت مشخصه چه تربیتی داری ، کفتار ????به پدرت لقب کفتار میچسبونی ?متاسفم برات خودت که میگی دانشجویی ولی اگه نمیگفتی فکر میکردم زیر دیپلمی نه بیان خوبی داری نه تربیت نه ادب 

وااای چطور دلت میاد راجع به بابات اونم برا لقمه غذا اینطور حرف میزنی.خب همون بدمزه هارو بیشتر درست ک ...

هوف نمیدونم واقعا اعصابم خورده بحث من اینه که حداقل این یک ماهی وقت کاریو ندارم

بعدشم باباهابادست پخت دختراشون عشق میکنند چون عر یک تکش راکه میخورند میفهمند دخترشون چقدر بزرگ وخانم شده ‌شاید اصلا بابات اون غذاهارادوست هم نداره ولی فکر میکنه با ازدسو پختت خوردن داره تشویقت میکنه 

روم نمیشه بخدا بعضی وقتا از گرسنگی زیاد صورتم زرد زرد میشه اخه اصرارم داره حتما از بشقاب من بخوره من ...

کاااااش من بابام زنده بود و کلا از خونه م نمیرفت و همیشه کنارم و پشتیبانم بود تورو خدا نگو اینطوری راجبش😭😭😭

هوف نمیدونم واقعا اعصابم خورده بحث من اینه که حداقل این یک ماهی وقت کاریو ندارم

عیب نداره عزیزم.حتما دوس داره دو لقمه با دخترش بخوره وگرنه اون غذای بدمزه چی داره باورت میشه با اشک اینارو برات مینویسم

همیشه دلم واسه بعضی از باباها میسوزه، از لقمه خودشون میزنن، میلیون میلیون خرج بچه هاشون میکنن، بعد بهشون هزارتا برچسب زده میشه!

کفتار ؟ مگس؟

حالا خوبه هنوز خرجتو پدرت میده و اینطوری بهش میگی.

اگه یه روزی دور از جونش محتاج تو شد و قرار شد کار کنی و یه لقمه نون جلوش بذاری چی میگی؟ اونموقع بهش چه برچسب هایی میزنی؟