2777
2789

اینجا درمورد کنکور نپرس، یه مشت خر ناامیدت میکنن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ناامیدی هم گذشتم فقط سوالدارم همین........

منم درمورد روابط خانوادگی سوال کردم یارو برگشته میگه شما اصلا درسخون نیستی تنبلی و... 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

منم درمورد روابط خانوادگی سوال کردم یارو برگشته میگه شما اصلا درسخون نیستی تنبلی و...

گ و ه خورده گفته مگه خودش دکتر مهندسه که میگه تنبلی و درسخون نیستی منم بخدا انقدر درگیری ذهنی و مشکل اساسی داشتم که درسام ضعیف شدن مگرنه راهنمایی کلا زیر ۱۸ نمیگرفتم 

اهمیت نده همچین حرفایی زدن بزن تو دهنشون 

عزیزم خوندم شما باید همشو اگر میخوای ۴۰۵ کنکور بدی ترمیم کنی تا سوابق محسوب شه واست ۶ تا یازدهمت بای ...

راستش من امسال رفتم واسه ثبت نام ترمیم معدل اصلا دروس یازدهم اجازه نداد سایت تا امتحان بدم فقط ادبیات ۲ رو با چند تا از درسای دوازدهم نمیدونم کافی نته بلد نبود کار کنه با سایتش یا واقعا نمیشد امتحانشو بدم 

گ و ه خورده گفته مگه خودش دکتر مهندسه که میگه تنبلی و درسخون نیستی منم بخدا انقدر درگیری ذهنی و مشکل ...

کم خودمون روانی شدیم از دست کنکور اینا میخوان دیوونمون کنن