2777
2789
عنوان

چه رشته ای میخونید 🌸

119 بازدید | 16 پست

منکه بخاطر هدفم 1 سال موندم پشت 

درسته هنوز نتایج 404 م نیومده

ولی چون اصلا راضی نبودم ، تصمیم گرفتم زودتر بشینم بخونم .

هر روز  با انگیزه ب عشق هدفم صبح زود پا میشم میخونم و هرشب مرتب گزارش کار مینویسم و همه چیم با برنامه شده...

دعا کنین سال بعد بهش برسم چون خیلی دارم زحمت میکشم 🥺❤️

شما کدوم دانشگاه و چند رشته ای هستین؟

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

چه رشته ای****

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تصمیمت اینه و از همین الان سفت و سخت شروع کردی مطمعنم که میرسی 

چون خودم چن سال پیش همین شرایط رو داشتم و با خوندن جملاتت دقیقا یاد خودم افتادم رسیدم اما باتاخیر

لطفا لایک ننمایید🗿

من یکی از رشته های علوم پایه خوندم خیلی دوس دارم تا مقطع دکتری ادامش بدم ولی تو خانوادمون فقط پزشکا و... جدی میگیرن

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

۲ سال پیش هم زیاد میخوندی؟

اره واقعا😢😢

زمان زیاد میذاشتم اما چون روش درست خوندن و تعداد تست و مرور اینام بشدت ایراد داشت، علیرغم تلاش زیادم نتیجه خاصی نگرفتم. الان تازه دارم میفهمم باگ و مشکلات کارم کجا بوده

فارغ التحصیل مشاور خانوادم تو بهزیستی

رشته ارشدتون مشاوره خانواده بوده یا مشاوره توانبخشی؟

سلام عزیزم درخواست دادم قبول میکنی

اره عشقم