2777
2789

ده سال😐چه مزخرف

ولی اگه یکی ۲۰ باشه یکی ۳۰ جالبه غیر از این سم خالص چون حتی اگه یه پسر عاشق دختر ده سال کوچیکتر شه هم اشتباه و سم خالص هست تفاوت نسلی و ... زیاده بینشون 

عیبش تو دهه های بالای عمرت نمایان میشه اون وقت خودش میره تقاضای طلاق میده تنها میمونی و کیس ازدواج ه ...

والا تو کل زندگیم یه بارم عاشق نشدم الانم که عاشق شدم اینحوری! فک نمکردم یه روزی سن ام بشه سد راهم و تنها مشکلم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم ایراد داره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
زنا اصولا از لحاظ عاطفی خیلی وابسته میشنمن خودم مجردی با ی پسری حرف میزدم ک راحت ۶ ۷سال ازم کوچیکتر ...

اخه بدبختی اینه این کلا مردا رو پس میزد تو دوران قبل سی سالش بعد الان میگه من اینو میخوام واقعا مامان پسره بفهمه سکته میکته

والا تو کل زندگیم یه بارم عاشق نشدم الانم که عاشق شدم اینحوری! فک نمکردم یه روزی سن ام بشه سد راهم و ...

نه نکن اون الان داغه سر سال پشیمون میشه آبرو حیثیت برات نمیزاره 

ازدواج حرف ی عمره شوخی بردار نیست 

من کلی اینجوری دیدم هیچ کدوم موفق نبودن تازه با اختلاف سنی پنج شیش سال 

وجهت هم تو جامعه خراب میشه 

از چه لحاظ ؟؟؟ اگه پسر با این اخالاف سن مشکلی نداشته باشه

اینو بدون مردا چند سال بزرگتر بچه آن وای به یکی کوچکتر.ما هم سن هستیم ولی خسته شدم اینقدر درس دادم بهش اینو کجا بگو اینو کجا نگو .

یکی اقوام ما زنه از پسر ۱۷ سال بزرگتره  پنج ساله ازدواج کردن خداروشکر خوبن باهم ولی اصلا بهم نمیان پسره جوون خوشتیپ  ولی زنه مسن میزنه زنه دوتا بچه داره شوهره الان سی سالشه پسر زنه ۲۰ سالشه خیلی پشتشون حرف هست