2777
2789
😭😭😭💔💔💔

عزیزم حتماااااا ی مشاوره برید

خانم ماشالا عاقله حتما باید بتونه ب احساساتش غلبه کنه

پسر ۲۲ ساله هنوز به بلوغ عقلی نرسیده اگه بالای ۲۶ بود پسر میشد گفت داره با عقلش تصمیم میگیره 

اگه میخوای صبر کنید ۴ سال بعدش تصمیم بگیرید، ک اینم اصلا عاقلانه نیست بخوای ۴ سال از عمرتو منتظر ی نفر بمونی

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
سریالو دیدم ولی اسم بازیگراش رو نمیدونم الان نگا میکنم مرسی

با شوهرم همسن هستیم ازدواج دوم هر دو .ولی خیلی پشیمونم.چون اصلا پیر شدم از دستش.احساس میکنم شاید ده سال دیگه مرد ایدال بشه هنوز بچس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین معمولا خیلی خوشبخت نمیشد دنیاهاتون متفاوته ... خیلی زیاد متفاوته شما میری تو نقش مادری براش ... خیلی رابطه سالم شکل نمیگیره معمولا با این اختلاف سن

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

عزیزم حتماااااا ی مشاوره بریدخانم ماشالا عاقله حتما باید بتونه ب احساساتش غلبه کنهپسر ۲۲ ساله هنوز ب ...

بله درسته خودمم میدونم اشتباهه و دوسش دارم اما فک کنم حرفای شما زیادی حقه مرسی ازت 

ببین معمولا خیلی خوشبخت نمیشد دنیاهاتون متفاوته ... خیلی زیاد متفاوته شما میری تو نقش مادری براش ... ...

کاش میشد ده سال کوچکتر میشدم اونموقع که همسن این پسر بودم حتی شبیهشم ندیدم که دوسش داشته باشم الان که پیداش کردم سنم شده سد راهممم بدبختر از من هس یعنی

من باشم اصلا این ریسک رو نمیپذیرم .قبول کنید که ریسک بزرگیه .به نظرم عاقلانه نیست

عین روز برام روشنه منی که فک میکردم قلبم هیچ‌وقت برام تصمیم نمیگیره و خیلی عاقلم افتادم تو تور قلبم 

از چه لحاظ

بستگی به ذات پسره داره یکی بود به دختره پیشنهاد ازدواج داد قصد ازدواج هم داشت اما بعد از چند ماه رفت با یه دختره کوچیکتر از خودش رل زد. اون خانوم هم که ازش بزرگتر بود و ولش کرد بدبخت از غصه افسردگی گرفت.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

کاش میشد ده سال کوچکتر میشدم اونموقع که همسن این پسر بودم حتی شبیهشم ندیدم که دوسش داشته باشم الان ک ...

چند سالته اسی؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

عین روز برام روشنه منی که فک میکردم قلبم هیچ‌وقت برام تصمیم نمیگیره و خیلی عاقلم افتادم تو تور قلبم

عزیزم تب تند زود عرق میکنه .ازدواج باید عاقلانه باشه .عقلو منطق خیلی نقش مهم تری باید داشته باشن تو این زمینه .به ده سال بعد فکر کن که تو سیو پنج سالته مثلا و پسر مورد نظر تازه بیست و پنج سالشه .تو تو اوج عقلانیت و اون تو اوج هیجانات جوونی .

عزیزم تب تند زود عرق میکنه .ازدواج باید عاقلانه باشه .عقلو منطق خیلی نقش مهم تری باید داشته باشن تو ...

بعدم با خودش میگه من که مثلا بیست و چندسالمه باید با یه دختر بیست ساله باشم نه یه خانم سی و چند ساله ! اونجاس که اختلافا شروع میشه