2777
2789
عنوان

سن مناسب ازدواج تو شهرستان

171 بازدید | 20 پست

به نظرتون سن مناسب ازدواج برای خانما تو شهرستان چقدره؟

خودتون کی ازدواج کردید؟

چون تو اینترنت نوشته بود واسه خانما ۲۵ ایده آله تو شهر های بزرگ و ۲۲ واسه شهر های کوچیکتر،، ولی من حس میکنم یه ذره دیره ۲۵

به نظر منم ۲۲ بهتره ولی گاهی قسمت خوب دیرتر میاد ۲۵ هم دیر نیست 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روستا زندگی میکنم اینجا ۲۰ سال سن مناسبه تازه پیشرفت کرده شده ۲۰ سال وگرنه قبلا خیلی کمتر بود متاسفانه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

داستن شرط سنی ب تنهایی کافی نیست 🙂

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اینا یه چیز کلیه تو شهر ما 15 ساله داریم  30 ساله شم داریم 

ولی بشخصه من خودم دخترامو زیر 22 شوهر نمیدم 

خودمم 17 سالگی ازدواج کردم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
نمیدونم جدیدا ۱۸ ۱۹ ساله ها زود میکنن

بستگی داره به خانواده هاشون، بعضی دخترا میخوان زودتر از خونه ی پدر در بیان و ازدواج کنن به دلیل یه سری مشکلات، ربطی به مذهبی بودن یا نبودن هم نداره اصولا، مثل یکی از دوستای دوران دبیرستان من

دیر ؟

مگه مسابقه محله است زندگی بحث اینکه شما هدف تو معلوم می‌کنی برای رسیدن به اون جایگاه تلاش می‌کنی اگه هم مسیر پیدا کردی حالا در هر سنی این مسیر زندگی دوتایی میری 

من خودم بعد طرحم بعد دو سال دوستی ازدواج کردم و سنم هم 25 بود واقعا هم راضی ام چون هم استقلال مالی داشتم هم به اون ثبات رفتاری و شخصیتی رسیده بودم و این قاعده برای هرکسی متفاوت 

دقیقا

من خودم ۱۷ عقد کردم 🙂توی شهر هستیم .

ولی خب بشتر از سنم درک میکردم .مسخره بازی و خامی ام داشتماولی خب کم .همسرمم ۲۷ بود

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌