2777
2789
عنوان

سن مناسب ازدواج تو شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره به خانواده هاشون، بعضی دخترا میخوان زودتر از خونه ی پدر در بیان و ازدواج کنن به دلیل یه س ...

اون که اره 

سوالت و جواب دادم چون تو دوستایی که دوزادهم تو مدرسه بودیم همشون به فکر شوهرن ولی من خودم ن 

اون که اره سوالت و جواب دادم چون تو دوستایی که دوزادهم تو مدرسه بودیم همشون به فکر شوهرن ولی من خودم ...

در کل بنظرم حداقل ۲۰ سالو باید داشته باشه دختر 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

😭😭😭خدایا ۲۵ سالمه خسته شدم ازین حرفا

نه بابا این حرفا که برا همه صدق نمیکنه، من مادر خودم سال ۷۸ اینا تو ۲۷ سالگی ازدواج کرد ۳ سالم از بابام بزرگتر بود تازه😑😅، من خودم ۲۳ سالمه خواستگار سنتی کلا یکی داشتم تا حالا ، چون خانواده و فامیل و آشنای ما کلا کم جمعیته و زیاد سنتی نیستن، توی رابطه هم بودم ولی اکثریت پسرا کلا تو این دو دسته ان تو سن ۲۰ تا ۲۵ : یا شرایط ازدواج دارن ولی ازدواجی نیستن یا شرایط ندارن اما دنبال ازدواجن😐 

برا همین تا الان مجرد موندم و فکر کنم حداقل تا چند سال آینده هم مجرد بمونم مگر کیس خوبی پیدا بشه، نگران نباش ۲۵ دیر نیست